‘Feyenoord-spits Linssen aast op zomerse transfer’

Foto: ‘Feyenoord-spits Linssen aast op zomerse transfer’

Bryan Linssen lijkt komende zomer Feyenoord gaan te verlaten. Na afloop van het duel tegen Olympique Marseille ging de aanvaller in op de vermeende interesse uit Japan. De spits wil zich echter eerst concentreren op de Conference League-finale tegen AS Roma.

Tegenover de camera’s van ESPN ontkende Linssen de interesse echter niet. “Ik kan het wel ontkennen, maar natuurlijk speelt er wat. Maar op dit moment heb ik me echt alleen gefocust op deze wedstrijd. Dat meen ik oprecht, omdat dit een ‘once in a lifetime’ is.” De aanvaller wil zijn blik dan ook vooral richten op de finale tegen AS Roma. “Nu heb ik in ieder geval twee weken de tijd om een paar mailtjes te beantwoorden. Zodra we weer richting die finale gaan, wil ik er niks meer over horen. Er is maar één ding dat telt. Ik wil die prijs winnen, want dat gaat me daarna nooit meer gebeuren. We gaan er alles aan doen.”

Genoten van de sfeer

Linssen, die donderdagavond alleen kon rekenen op een invalbeurt, had wel genoten van de sfeer rondom de wedstrijd. “Als je niet speelt, dan krijg je veel meer mee dan wanneer je wel speelt. Het geluid in het stadion, de sfeer die er hangt en ook het vuurwerk voor de wedstrijd. Ik had pijn in m’n neus en aan m’n ogen, maar het was zo vet om mee te maken. Als je dan uiteindelijk naar de finale gaat en hier euforisch weggaat, beter kan het niet.”

TIP: Scoort Linssen tegen PSV? Pak 2.70 keer je inzet!

Wie moet in de spits tegen PSV?

  • Dessers
  • Linssen
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie