‘Feyenoord richt pijlen op Trauner-vervanger’

Foto: ‘Feyenoord richt pijlen op Trauner-vervanger’

Feyenoord wil deze transferperiode het liefst een verdediger en een middenvelder naar De Kuip halen, omdat Gernot Trauner en Quinten Timber langdurig geblesseerd zijn. Wat betreft het vacante plekje in de hart van de verdediging richten de Rotterdammers hun pijlen nu op Dennis Hadzikadunic, aldus het doorgaan goed ingevoerde 1908.nl.

Dat meldt op zaterdag namelijk: “Feyenoord heeft zich concreet gemeld in Rusland voor de diensten van Dennis Hadzikadunic. De Rotterdammers hebben een bod uitgebracht bij de nummer drie van Rusland. Hadzikadunic is een 1.91 meter lange centrumverdediger die tot medio 2023 onder contract staat bij FK Rostov. Hoewel hij geboren is in Zweden, komt hij actueel uit voor de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina.”

De 24-jarige stopper, rechtsbenig overigens, werd opgeleid door het Zweedse Malmö FF, maar koos in de zomer van 2018 voor een transfer naar Rostov, dat naar verluidt zo’n één miljoen euro voor hem aftikte. Door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne kon Hadzikadunic in de voorbije winter gebruikmaken van een speciale FIFA-regeling, die hem in staat stelde om buiten de gangbare transferwindows om van club te wisselen. Hij werd uitgeleend aan zijn oude werkgever Malmö FF, waar hij (wederom) tot de beste spelers behoorde.

Volgens de toonaangevende website Transfermarkt bedraagt de marktwaarde van de Bosniër een slordige 3,5 miljoen euro, maar omdat zijn contract in Rusland over een half jaartje afloopt is de verwachting dat Feyenoord hem voor een ‘niet al te hoge fee’ over kan nemen.

Piatkowski en Zerrouki

1908 sluit af: “Eerder zag Feyenoord zijn belangstelling in Kamil Piatkowski op niets uitlopen. Na het mislopen van de komst van Ramiz Zerrouki zijn de Rotterdammers met de centen op zak teruggegaan naar de tekentafel. Ondertussen liet Piątkowski zijn keus vallen op een overstap naar het Belgische AA Gent. De ontwikkelingen in de markt biedt kansen voor Feyenoord, FK Rostov en Dennis Hadzikadunic. Mochten er zich geen interessantere mogelijkheden voordoen, schittert Hadzikadunic mogelijk al snel in het rood en wit.”

FC Groningen
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 16:41.

Goede aanwinst?

  • Ja
  • Nee
499+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie