‘Feyenoord maakt zich geen zorgen over vertrek Giménez’

Foto: ‘Feyenoord maakt zich geen zorgen over vertrek Giménez’

Feyenoord ziet het vertrek van Santiago Giménez allerminst als een uitgemaakte zaak. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend. Het bestuur sluit niet uit dat de aanvaller nog een seizoen langer blijft.

Giménez en Feyenoord

De 22-jarige Mexicaan verliet afgelopen zomer CD Cruz Azul om bij Feyenoord aan de slag te gaan. Na een moeizaam half jaar, waarin hij voornamelijk op de reservebank moest plaatsnemen, heeft hij inmiddels de smaak te pakken. In 17 basisoptredens en 11 invalbeurten in de Eredivisie kwam hij tot 12 treffers en 2 assists.

Ook in Europa deed Giménez het behoorlijk goed. De centrumspits stond in 9 wedstrijden op het veld en was daarbij goed voor 5 doelpunten, waarmee hij een belangrijke rol had in het bereiken van de kwartfinale van de Europa League. Het zorgt ervoor dat er naar verluidt veel interesse is van buitenlandse clubs.

Langer verblijf in Rotterdam

Wie denkt dat Feyenoord zich zomaar neerlegt bij zijn vertrek, heeft het volgens het medium mis. De aanstaande landskampioen legde Giménez aan het begin van het seizoen namelijk voor een langdurige periode vast en hoeft hem daarom niet direct te verkopen. Bovendien zou het volgens de club goed voor zijn ontwikkeling zijn om nog een jaar langer te blijven.

Aan de kant van de Mexicaan zou eveneens het gevoel leven dat hij in Nederland nog voldoende stappen kan zetten om zijn niveau verder omhoog te brengen. Giménez zou daarom uitsluitend bij een niet te weigeren kans Feyenoord willen verlaten en anders volgend seizoen gewoon in De Kuip willen spelen.

Wat moet Giménez doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
1118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie