‘Feyenoord keihard genaaid door KNVB’

Foto: ‘Feyenoord keihard genaaid door KNVB’

Valentijn Driessen begrijpt er niets van dat de KNVB heeft besloten om de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV van volgende week zondag enkel van tijdstip te verplaatsen. Ook de wedstrijd van morgen, tegen Fortuna Sittard, wilde de bond ondanks het omliggende tweeluik met Olympique Marseille midweeks niet verplaatsen.

“Feyenoord wilde de wedstrijd tegen Fortuna Sittard graag uitstellen. Wat hebben ze gekregen? Twee uur en een kwartier. Als je het daarmee moet doen… De club brengt het land een heleboel punten, veel vreugde, geweldige wedstrijden en misschien wel een Europese finale”, foetert Driessen in Telegraaf TV.

“Dan moet je, als KNVB zijnde, alles in het werk stellen om die wedstrijd tegen Fortuna Sittard uit te stellen. In 2019 is dat wel gebeurd met Ajax, toen werd zelfs een hele speelronde verplaatst. Dat lukt nu op de een of andere manier niet. Dat vind ik stuitend.”

‘Feyenoord nu benadeeld door eígen succes’

Feyenoord zou een zelfde behandeling als Ajax in 2019 moeten krijgen, vindt Driessen. “Zeker in deze fase van de Conference League. Dit is weer typisch Nederland.” Het duel met PSV werd dus slechts enkele uurtjes opgeschoven. “Dat is een wedstrijd om de derde plaats, wat een ticket voor de voorrondes van de Europa League betekent.”

“Dat wordt nu extra bemoeilijkt omdat Feyenoord het zo goed doet in de Conference League.” Driessen meent dat die paar uurtjes geen enkele zin hebben, en dat de wedstrijd naar een compleet andere dag gehaald had moeten worden. “De data om het in te halen ligt namelijk voor het oprapen in mei.”

TIP: Win 1.42 keer je inleg met een zege van Fortuna in Sittard!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Eens met Driessen?

  • Ja
  • Nee
449+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie