‘Feyenoord gaat voor stunttransfer’

Foto: ‘Feyenoord gaat voor stunttransfer’

Feyenoord gaat in de zomer voor een absolute stunttransfer. Volgens La Gazzetta dello Sport wil de Rotterdamse club proberen om Oranje-international Stefan de Vrij tóch binnen te halen.

De Vrij loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Internazionale. De roze sportkrant schrijft dat de Italiaanse topclub heeft voorgesteld om zijn verbintenis met twee jaar te verlengen onder soortgelijke voorwaarden, maar de centrale verdediger sluit niet uit dat hij zijn voetballoopbaan elders voortzet. Tottenham Hotspur zou óók een optie zijn.

Feyenoord hoopt De Vrij te kunnen overtuigen om in de zomer terug te keren op het oude nest. Fansite 1908.nl meldde eerder al dat de club heeft getracht om hem deze winter op te halen uit Milaan, maar dat bleek volstrekt onhaalbaar. Voor komende zomer willen de Rotterdammers een nieuwe poging wagen.

Salaris als obstakel

Een terugkeer van De Vrij bij Feyenoord zou een absolute stunt zijn. Trainer Arne Slot verklaarde immers in het Algemeen Dagblad: “Wij moeten het hebben van clubliefde, we kunnen nooit in de buurt komen van salarissen die spelers nu nog bij topclubs verdienen. Daarom zijn de namen van Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum op dit moment voor beide partijen absoluut niet realistisch. Onmogelijk gewoon.”

Toch zou Feyenoord richting volgend seizoen kans zien om toe te slaan, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De komende maanden moet blijken hoe reëel dat is…

Wint Feyenoord met 0-1 in Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is dat komende zomer wél realistisch?

  • Ja
  • Nee
1626+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie