Feyenoord en Slot reageren op interesse Leeds United

Foto: Feyenoord en Slot reageren op interesse Leeds United

Zowel Feyenoord, bij monde van directeur Dennis te Kloese, als Arne Slot zelf hebben inmiddels gereageerd op de vermeende interesse van Leeds United in de hoofdtrainer van de Rotterdammers.

Slot zelf zei gisteren, na afloop van de bekerkraker tegen NEC (gewonnen na strafschoppen) al: “Iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ik op een wedstrijddag volledig op de wedstrijd gefocust ben en de jongens probeer voor te bereiden. Ik heb nog helemaal niks gehoord, dat is het enige wat ik erover kan zeggen. Ik heb het ook gelezen, maar ik heb op mijn telefoon nog niks gezien. We zijn vooral heel blij met deze overwinning. Ik verwacht ook niet dat er nu nog veel op mijn telefoon te zien is.”

Slot zou in beeld zijn als opvolger van de ontslagen Amerikaan Jesse March, nadat Andoni Iraola (Rayo Vallecano) afzegde. “Ik heb niets van Leeds gehoord. Niet offcieel en ook niet officieus”, reageert directeur Te Kloese tegenover Voetbal International. “Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier.”

Na het seizoen nieuwe evaluatie

VI schrijft verder nog: “Te Kloese wil met Slot het seizoen afmaken en gaat er van uit dat de trainer ook volgend seizoen nog bij Feyenoord in de dug-out zit. Hij verlengde vorig jaar zijn contract tot 2025. Na de competitie is het plan dat beide partijen om tafel gaan zitten voor een evaluatie. De verwachting is dat Feyenoord dan zal proberen het contract van Slot opnieuw open te breken, te verbeteren én te verlengen.”

“Nadat hij zich met Feyenoord vorig seizoen plaatste voor de Finale van de Conference League en Europa League-voetbal veiligstelde, is Slot momenteel koploper in de Eredivisie met de Rotterdammers, terwijl de ploeg ook nog actief is in de Europa League en KNVB beker. Bovendien maken veel spelers een sterke individuele ontwikkeling door onder leiding van de huidige technische staf”, aldus het medium tot slot.

Wint Feyenoord de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie jij Slot wel naar Leeds verkassen?

  • Ja
  • Nee
463+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie