‘Feyenoord en Ajax azen op Eredivisie-smaakmaker’

Foto: ‘Feyenoord en Ajax azen op Eredivisie-smaakmaker’

FC Twente moet vrezen voor een vertrek van spelmaker Ramiz Zerrouki. De middenvelder sluit vrijdag de eerste competitiehelft af met Twente tegen Sparta, wat mogelijk zijn laatste wedstrijd is voor de Tukkers. Zerrouki aast op een transfer naar de top van de Eredivisie.

In gesprek met Voetbal International wil Zerrouki een wintertransfer niet uitsluiten. “Dat kan. Je weet nooit wat er gebeurt, wat op je pad komt.” Mocht het er niet van komen, dan vindt de middenvelder het ook geen straf om bij Twente te blijven. “Ik vind het geweldig om hier te voetballen, voel de waardering. Ik hou van deze club, van het stadion, dat altijd uitverkocht is. Er is eigenlijk geen reden om weg te gaan.”

Toch ziet de spelmaker ook dat hij een transfer moet maken wil hij verder komen. “Ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier. Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie.”

Feyenoord of Ajax

Afgelopen zomer toonde Feyenoord nog interesse in Zerrouki, maar tot een transfer kwam het niet. Het is echter geen uitgemaakte zaak dat de middenvelder alsnog naar Feyenoord gaat, mochten de Rotterdammers opnieuw aankloppen. “We zijn een paar maanden verder, situaties veranderen. Als zij weer willen komen, zal er opnieuw gepraat moeten worden. Voor mij telt vooral het plan en het vertrouwen van een trainer.” Ook vanuit het buitenland was afgelopen zomer interesse en inmiddels lijkt ook Ajax, waar Zerrouki in de jeugd speelde, geïnteresseerd. Een optie die Zerrouki niet direct afwijst. “Iedereen kan komen, ik zal varen op mijn gevoel. Ik houd alle opties open.”

Voor welke club moet Zerrouki kiezen?

  • Ajax
  • Feyenoord
  • Een buitenlandse club
881+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie