‘FC Twente vindt Cerny-opvolger in Rotterdam’

Foto: ‘FC Twente vindt Cerny-opvolger in Rotterdam’

Arnold Bruggink werkt in samenwerking met Joseph Oosting achter de schermen hard aan de selectie voor volgend seizoen. Het is volgens 1908.nl onder meer geïnteresseerd in de diensten van Marouan Azarkan.

Seizoen van Azarkan

De buitenspeler staat nog altijd onder contract bij Feyenoord, maar mocht gedurende dit seizoen een jaar op huurbasis naar Excelsior toe. Vooralsnog speelde hij bij de Rotterdamse club 23 wedstrijden, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 6 assists. Azarkan maakt daarbij een uitstekende indruk op de andere clubs in de Eredivisie.

Geloof bij FC Twente

FC Twente viel de huidige vorm van Azarkan eveneens op. De club uit Enschede gaat ervan uit dat Vaclav Cerny bezig is aan zijn laatste wedstrijden en komende zomer zal vertrekken, waardoor het een directe opvolger wil halen. Oosting en Bruggink zouden er al een langere tijd van overtuigd zijn dat Azarkan het gat kan opvullen.

Naar verluidt heeft FC Twente wel de nodige concurrentie. Onder meer Udinese en Toulouse zouden namelijk eveneens contact hebben opgenomen met zijn management om het over een transfer te hebben. Het medium laat echter weten dat de overstap naar FC Twente het meest aantrekkelijk voor hem is.

Het clubbestuur zou de interesse inmiddels concreet hebben gemaakt en de transfer graag zo snel mogelijk willen afronden. De 21-jarige geboren Rotterdammer ligt bij Feyenoord nog tot de zomer van 2024 vast, waardoor FC Twente nog wel met de aanstaande landskampioen om de tafel zal moeten zitten om het over een transfersom te hebben.

FC Emmen
Twente
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 7 mei 2023 12:14.

Gaat Azarkan bij FC Twente slagen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
382+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie