‘FC Twente verkoopt Zerrouki alleen aan Feyenoord bij astronomisch bod’

Foto: ‘FC Twente verkoopt Zerrouki alleen aan Feyenoord bij astronomisch bod’

Gaat hij nou wel of niet naar Feyenoord? Dat is de vraag drie rondom FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki heen hangt. De middenvelder wil graag de overstap maken naar Rotterdam, maar voorlopig lijken de Tukkers nog niet mee te willen werken aan een vertrek. Sjoerd Mossou denkt alleen dat Twente overstag gaat bij een niet te weigeren bod.

In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad verbaast de voetbajournalist zich over de hele gekte rondom Zerrouki. “Het is opmerkelijk hoe er rondom een speler een hype kan ontstaan, zoals nu met Zerrouki.” Daarbij haalt Mossou een voorbeeld aan van een transfer die in de vorige winterse transferperiode werd gedaan. “Vorig jaar had je Joey Veerman waarmee dat gebeurde en er zijn wel meer voorbeelden in het verleden. Als de transfersoap ten einde is denk je vaak: waar ging het eigenlijk over?”

Twente lijkt echter niet bereid om Zerrouki te verkopen aan Feyenoord en Mossou kan die gedachte wel begrijpen. “Ik snap het standpunt van FC Twente rondom Zerrouki wel. Ze hebben een enorme schuldenlast, maar die wordt gestaag afgelost.”

Volgens de voetbaljournalist is er een minieme kans dat Twente de middenvelder alsnog naar Feyenoord laat gaan. “Dan verkoop je een speler alleen in de winterstop als er een bod voorbij komt waar je steil van achterover slaat. Dat is nog niet gebeurd.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 16:41.

Gaat Zerrouki nog naar Feyenoord?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
1302+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie