FC Twente heeft nu ook Chinese fansite

Soccernews

FC Twente heeft sinds kort een fansite in het Chinees. Het unieke initiatief komt van Tom Bus. De Nederlander komt uit Delden, maar is sinds 1992 woonachtig in Shanghai.

Op fctwente.org.cn zijn de verrichtingen van de club uit Enschede nu dus ook te volgen in de Chinese taal. De initiatiefnemer volgt zijn club sinds zijn vertrek naar China nog steeds op de voet. Volgens hem is er genoeg belangstelling voor Twente in China. “Net als ik zijn ook veel andere ondernemers in Shanghai nog steeds geïnteresseerd in hun club. Samen zijn we aangeloten bij een Nederlandse businessclub en daar zijn de prestaties van Twente regelmatig gespreksonderwerp”, aldus Bus.

“Een aantal jaar geleden kwam ik op het idee om een FC Twente website in het Chinees te bouwen. Voetbal is in China erg populair en ook de Eredivisie wordt regelmatig op TV uitgezonden. Anderhalf jaar geleden heb ik het idee bij Twente neergelegd en zij waren erg enthousiast. De site is nu nagenoeg klaar en binnenkort zal er op Chinese voetbalsites een link komen naar de fansite”, besloot de initiatiefnemer.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie