‘Falende Feyenoorder is basisplaats weer kwijt’

Foto: ‘Falende Feyenoorder is basisplaats weer kwijt’

Met een 2-5 overwinning op Vitesse heeft Feyenoord zondag een uitstekende indruk gemaakt. Defensief bleek de formatie van trainer Arne Slot nog wel kwetsbaar, waarbij met name Jacob Rasmussen door het ijs zakte.

“Ik vond hem aan de bal heel erg slecht en kwetsbaar”, reageert Feyenoord-watcher Sinclair Bischop in FC Rijnmond. “Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat er nog een vervanger komt voor Marcos Senesi. Als Rasmussen zo blijft presteren, zou je kunnen zeggen dat hij de back-up is voor de nieuwe centrale verdediger.”

Senesi verhuist voor minimaal vijftien miljoen euro naar AFC Bournemouth. De juiste keuze, denkt collega Dennis van Eersel. “Na dit seizoen ga je niet veel meer aan hem verdienen. Het is voor Feyenoord een interessante deal. Het zou mooi zijn als Senesi het goed doet bij Bournemouth, een stap maakt naar een nog grotere club en Feyenoord op die manier nog een extra zakcentje aan hem kan overhouden.”

Vrienden van Feyenoord

Van Eersel pleit ervoor dat Feyenoord de aandelen van de Vrienden van Feyenoord volledig terugkoopt. “Dan ben je van dat aspect binnen Feyenoord af”, stelt hij. Bischop stelt dat het gaat om een investering van circa dertig miljoen euro. “Feyenoord is op de achtergrond al jaren bezig met aflossen, omdat het toch de aandelen wil verkopen als er een goede investeerder komt. Dan ben je ook weer je zeggenschap kwijt, maar je ontkomt er niet aan als je echt die grote stap wil maken.”

TIP: Feyenoord landskampioen? Win twaalf keer je inleg via Unibet!

Eens?

  • Ja
  • Nee
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie