EXCLUSIEF: Topclubs zien Kudus niet zitten

Foto: EXCLUSIEF: Topclubs zien Kudus niet zitten

Mohammed Kudus is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes in de Ajax-selectie en de Ghanees wordt nogal eens aan een transfer naar de Premier League gelinkt. Daarbij komen de clubnamen van Manchester United en Arsenal geregeld voorbij, maar Gianluca Di Marzio vraagt zich af of The Red Devils en The Gunners wel geïnteresseerd zijn in de multifunctionele Ajacied.

Mohammed Kudus niet naar Arsenal of Manchester United

In gesprek met SoccerNews.nl zegt de Italiaanse ‘transferspecialist’: “Ja, Kudus wordt gelinkt aan Arsenal en Manchester United, maar aan wie worden die clubs eigenlijk niet gelinkt? Ze worden met iedereen in verband gebracht.” Daarbij barst Di Marzio in lachen uit.

De journalist wil overigens niet té lacherig doen over de kwaliteiten van Kudus: “Hij is echt een hele goede speler, máár…” Er komt dus een ‘maar’: “Bij Arsenal en Manchester United hebben ze volgens mij wel betere voetballers.” Eigenlijk vindt Di Marzio het überhaupt te vroeg om te speculeren over de toekomst van de Ajacied: “Het is inderdaad te vroeg om daar iets met zekerheid over te zeggen.”

Contractverlenging bij Ajax?

De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij vertelde onlangs over de toekomst van Kudus: “Afgelopen zomer wilde hij met piepende banden naar Liverpool om bij Everton te tekenen, maar nu staat hij open voor contractverlenging. Praten kan altijd.” De Ajax-voetballer reageerde hier vervolgens zelf weer op: “Waarom zou ik niet willen verlengen? Ik speel en ontwikkel me goed. Het gaat nu om onderhandelingen en waardering. Als de tijd rijp is, zullen we zien hoe het gaat.”

Wordt Ajax nog kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Snap jij dit?

  • Ik wel
  • Ik niet
1577+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie