EXCLUSIEF: PSG-hoofdpijn door grillen Mbappé

Foto: EXCLUSIEF: PSG-hoofdpijn door grillen Mbappé

Hij vertrekt, hij blijft, hij vertrekt, hij blijft. En zo kunnen we nog wel eventjes verdergaan. Je weet nooit precies wat er in het hoofd van Kylian Mbappé omgaat, maar ‘de opvolger van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo als beste speler ter wereld’ voetbalt in 2023 ‘gewoon’ nog in het Parc des Princes bij Paris Saint-Germain.

Onlangs konden we nog maar eens lezen dat hij tóch zou willen vertrekken. En in de voorbije zomer was de international van het Franse nationale team, die drie keer scoorde in de afgelopen WK-finale, dicht bij een monstertransfer naar Real Madrid… Gianluca Di Marzio vertelt aan SoccerNews.nl dat de hoge heren in Parijs best gebukt gaan onder de grillen van Mbappé.

Real Madrid is gepasseerd station

Real Madrid lijkt zijn ‘koninklijke’ vingers in ieder geval niet nog een keer aan de aanvaller te willen branden… “Ik denk dat niet dat zij nog een keer voor hem zullen melden. Mijn verwachting is dat Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain blijft, maar eigenlijk weet je het nooit helemaal zeker met hem. De ene keer hoor je dit, de andere keer hoor je dat. Het is bijna elke minuut anders!”

“Je weet nooit precies wat Mbappé denkt, want dat verandert constant”, aldus Di Marzio. “En het is natuurlijk ook afhankelijk van hoe PSG de rest van het seizoen presteert. Maar nogmaals: ik verwacht niet dat hij Paris Saint-Germain de rug toekeert. Er zijn helemaal geen problemen tussen hem en de club.”

Moeilijk voor PSG?

  • Ja, lijkt mij wel
  • Nee joh
93+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie