‘Emotionele’ Martínez rekent af met sceptici: “Trok mijn wenkbrauwen op”

Foto: ‘Emotionele’ Martínez rekent af met sceptici: “Trok mijn wenkbrauwen op”

Lisandro Martínez trok afgelopen zomer van Ajax naar Manchester United. De Argentijn werd in Engeland niet gelijk met veel enthousiasme onthaald, maar inmiddels vindt men de linkspoot één van de beste centrumverdedigers van de wereld.

Lisandro Martínez verovert na valse start alsnog harten bij Manchester United

“Toen ik hoorde dat we een centrale verdediger van 1,75 meter hadden gecontracteerd, trok ik mijn wenkbrauwen op”, erkent oud-speler Gary Pallister in gesprek met The Manchester Evening News. “Daarna zag ik hem de eerste wedstrijd spelen tegen Brentford-spits Ivan Toney en daar werd ik sceptisch van. Het was niet een ideaal moment voor hem om te debuteren.”

Die wedstrijd ging immers met 4-0 verloren, maar Martínez herpakte zich. “Los van dat duel is hij grandioos. Hij heeft dezelfde vechtersmentaliteit als Steve Bruce en Nemanja Vidic. De fans zijn gecharmeerd van hem. Martínez laat zijn emotie zien en beschikt over een uitstekende pass.”

Toekomstige aanvoerder?

Pallister (57) is met name over het arbeidsethos van de oud-Ajacied erg enthousiast. “Ik zie hem in de toekomst als een kandidaat voor het aanvoerderschap’, vertelt de voormalig mandekker zelfs. ‘Ik heb niets dan positieve dingen te zeggen over Martínez. Ja, ik ben diep onder de indruk.”

Martínez is een van de beste centrumverdedigers van de wereld

  • Eens
  • Dat niet
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie