Elfrink: ‘Gakpo-transfer op haar na rond’

Foto: Elfrink: ‘Gakpo-transfer op haar na rond’

De kans is groot dat Cody Gakpo in januari het shirt van Liverpool aantrekt. In navolging van Britse media maakt ook PSV-watcher Rik Elfrink melding van grote ontwikkelingen.

The Times en The Athletic maakten maandagavond melding van verregaande onderhandelingen tussen PSV en Liverpool. Nu schrijft Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, op Twitter: “Bevestiging vanuit een betrouwbare bron: Cody Gakpo op een haar na rond met Liverpool. Transfer vanuit PSV op details na rond.”

Gakpo staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United. De club van manager Erik ten Hag pakte in de zomer echter niet door en richting de winterse transferperiode bleef er twijfel over bestaan. Uitgerekend aartsrivaal Liverpool lijkt er nu met zijn handtekening vandoor te gaan.

Gakpo heeft een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug. Zo maakte de PSV-aanvaller drie goals voor het Nederlands elftal op het WK in Qatar.

14+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie