EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

EK 2024: Het wedstrijdschema van woensdag (26 juni)

Foto: EK 2024: Het wedstrijdschema van woensdag (26 juni)

Vandaag is het de allerlaatste dag van de groepsfase van het Europees kampioenschap in Duitsland. De dag dat ook het Nederlands elftal te horen krijgt wie de tegenstander precies wordt in de achtste finales. De apotheosen van groep E en F staan op het programma: Slowakije tegen Roemenië, Oekraïne tegen België, Tsjechië tegen Turkije én Georgië tegen Portugal.

Slowakije-Roemenië (groep E)

In groep E is het razend spannend. Alle ploegen staan op drie punten, dus iedereen kan nog doorgaan naar de volgende ronde. Dat geldt dus óók voor Slowakije en Roemenië, die het tegen elkaar opnemen in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. Om 18.00 uur wordt er afgetrapt en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert uit Duitsland.

Oekraïne-België (groep E)

De tweede wedstrijd die op het programma staat in groep E is verschrikkelijk belangrijk voor onze zuiderburen. België verloor verrassend van Slowakije en richtte zich vervolgens op tegen Roemenië. Nu komt het er echter op aan. Speelt Kevin De Bruyne de wedstrijd van zijn leven? Scoort Romelu Lukaku dit keer een doelpunt dat níét afgekeurd wordt?

Tsjechië-Turkije (groep F)

In groep F doet vooral Tsjechië-Turkije er nog toe, want Portugal heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase. De Turken scoorden een paar prachtige doelpunten tegen Georgië, maar tegen de Portugezen ging het vervolgens helemaal mis. Hoe zit het vandaag mentaal bij Orkun Kökcü en co? We zien het om 21.00 uur in het Volksparkstadion!

Georgië-Portugal (groep F)

Waar Turkije op drie punten staat, staat Georgië momenteel op één punt. Dat betekent dat het land van Georges Mikautadze de achtste finales nog kan bereiken, maar dan moet er wel een wonder gebeuren. Portugal is een geduchte tegenstander, al is het de vraag of dat land vandaag wel met zijn A-team speelt. In de Veltins-Arena in Gelsenkirchen klinkt het beginsignaal om 21.00 uur.

Voor het gehele speelschema van het EK 2024, check deze pagina!

Verwacht jij een spetterende laatste speeldag?

  • Ik wel
  • Ik niet
20+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie