‘Dest maakt regelrecht bizarre transfer’

Foto: ‘Dest maakt regelrecht bizarre transfer’

FC Barcelona betaalde iets meer dan een jaar geleden twintig miljoen euro aan Ajax voor Sergiño Dest. De vleugelverdediger doet het zeker niet geweldig in het Camp Nou-stadion, maar lijkt sindsdien bijna twee keer zoveel waard geworden te zijn…

Binnenkort wordt de transfer van Ferran Torres van Manchester City naar Catalonië officieel aangekondigd, maar Barça moet flink wat verdienen om de international van het Spaanse nationale team in te kunnen schrijven voor de Primera División. Daarom is de verwachting dat er spelers verkocht zullen worden.

Gisteren werd Dest al gelinkt aan Chelsea door The Daily Express en het dagblad Sport borduurt daar op vrijdagochtend op voort. De krant weet dat The Blues alleszins concreet in de markt zijn voor de in Almere geboren international van de Verenigde Staten. De Londenaren zouden zelfs bereid zijn om een bedrag van 35 miljoen euro af te tikken voor hun doelwit… En dat zou dus vijftien miljoen euro winst betekenen voor Barça in slechts één jaar tijd.

Dani Alves

Vanaf januari is Dani Alves speelgerechtigd in het Camp Nou, waardoor de oud-Ajacied mogelijk overbodig wordt. Alhoewel… de Braziliaan liet bij zijn presentatie weten over zijn concurrent: “Ik ga hem zo goed mogelijk helpen. Ik denk dat hij een geweldige speler is en dat hij alles heeft om een van de beste spelers van de wereld te worden. We gaan hem helpen om zich aan te passen aan het team en aan de manier van spelen.”

De 38-jarige vleugelverdediger vervolgde: “Dest heeft alles wat een back nodig heeft. Hij is een geweldige speler en geweldige spelers zijn altijd welkom bij Barcelona.”

Verdien 1.70 keer je inleg als Barcelona op 2 januari van Mallorca wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

35 miljoen voor Dest?

  • Veel te veel
  • Dat is hij waard
714+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie