DEADLINE DAY: Megadeal PSV rond, Ajax ziet selectie uitdunnen waaronder Heitinga

Soccernews

Het einde van de transfergekte is bijna daar. Vanavond om 23.59 uur sluit in vrijwel alle Europese landen de transfermarkt. Vandaag zal het daarom traditioneel druk zijn wat betreft transfernieuws. Wil jij niks van deze dag missen? Hou dit bericht dan nadrukkelijk in de gaten!

[b]0:55 uur ADO vond vraagprijs NAC wat hoog[/b]
Of het geld van Wang nou wel of niet binnen is, ADO Den Haag was zeer actief op de transfermarkt. Kyle Ebecilio komt over van Nottingham Forest en bijna was ook Mats Seuntjens gekomen. NAC wilde echter driehonderdduizend euro ontvangen. Zoveel geld had ADO dan ook weer niet liggen.

[b]0:50 uur Tikje voor Klopp en Liverpool[/b]
Norwich City heeft een opvallende transfer weten af te ronden. Middenvelder James Maddison komt voor drieënhalf jaar naar Carrow Road. Hij komt over van Coventry City en wordt gezien als een toptalent. Liverpool wilde hem dan ook graag binden, maar Norwich was ze te snel af.

[b]0:41 uur Cuenca keert terug naar Spanje[/b]
Isaac Cuenca kon bij Ajax geen potten breken, maar hij keert nu wel terug in Spanje. De fragiele buitenspeler van FC Barcelona speelde inmiddels in Turkije voor Bursaspor. Daar werd het contract ontbonden, waardoor Cuenta nu aan de slag gaat bij Granada.

[b]0:30 uur Duarte was echt de allerlaatste[/b]
De KNVB heeft laten weten dat Lerin Duarte de allerlaatste transfer is geweest die er is geregistreerd. Vier minuten voor het sluiten van de markt kwam de transfer officieel rond.

[b]0:23 uur Boussoufa grote deal in België[/b]
De geboren Amsterdammer Mbark Boussoufa komt terug naar België. Hij werd groot naar Anderlecht, om daarna in vreemde oorden heel veel geld te gaan verdienen. Boussoufa gaat nu weer aan de slag bij onze zuiderburen en heeft getekend voor AA Gent.

[b]0:16 uur Heitinga blijft wel bij Ajax[/b]
Inmiddels maken alle partijen rondom John Heitinga bekend wat de toekomst zal zijn. Hij krijgt een afscheid tegen Feyenoord en daarnaast zal hij aan de slag gaan als jeugdtrainer. Een exact invulling volgt later.

[b]0:06 uur Duarte officieel naar Breda[/b]
Een deal die al wel bekend was, maar nu ook door de clubs is gepubliceerd is die van Lerin Duarte. De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd door NAC Breda. Bij Ajax was er voor hem geen uitzicht.

[b]23:59 uur Heeft RKC de laatste transfer?[/b]
Letterlijk een minuut voor het sluiten van de transfermarkt in Nederland maakt RKC Waalwijk bekend dat spits Jordy Thomassen wordt gehuurd van FC Den Bosch. Heeft RKC hiermee het slotstuk van de avond in Nederland te pakken?

[b]23:55 uur Familie Boilesen doet bizarre dingen[/b]
Niciolai Boilesen kon toch nog weg dit weekend bij Ajax. Voetbal International meldt dat Ajax rond was met Middlesbrough, maar de vader van Boilesen zorgde ervoor dat de deal niet door ging. Dit tot woede van de Amsterdammers.

[b]23:32 uur Van Ginkel is officieel PSV’er[/b]
Een half uur voor het sluiten van de markt heeft PSV een hele grote slag geslagen. Vanuit het niets is er vandaag nog een middenvelder aangetrokken: Marco van Ginkel. Hij komt over van Stoke City, dat hem tot dusver dit seizoen huurde van Chelsea.

[b]23:26 uur Heitinga gaat echt stoppen[/b]
De bevestiging is daar, John Heitinga stopt per direct met voetballen. Dinsdag zal hij tijdens een persconferentie tekst en uitleg geven. Het besluit is ingegeven doordat hij dit seizoen bij Ajax helemaal niet meer aan spelen toe is gekomen.

[b]23:12 uur Willem II doet niets meer[/b]
Ondanks pogingen om zowat half Jong PSV leeg te halen zal Willem II niets meer doen. Eerder op de avond werd al duidelijk dat zowel Koch als De Wijs niet uit Eindhoven gingen vertrekken, ook Leemans zal niet naar Willem II verkassen. Het is klaar in Tilburg voor vanavond.

[b]23:05 uur Gaat Heitinga stoppen?[/b]
De voorpagina van De Telegraaf van dinsdag is uitgelekt en daarop is te lezen dat John Heitinga zegt dat hij stopt met voetballen en wel per direct. Gaat Heitinga dus weg bij Ajax?

[b]23:00 uur Fer heeft derde Engelse club te pakken[/b]
Leroy Fer keert opnieuw terug in de Premier League. Hij heeft een huurcontract getekend bij Swansea City voor de rest van het seizoen. Daarmee gaat hij weer strijden tegen degradatie, dat ging eerder mis met Norwich City en Queens Park Rangers.

[b]22:52 uur Vlag kan uit in Utrecht; Haller gaat nergens heen[/b]
Voor de tweede transferperiode op rij kunnen de supporters van FC Utrecht opgelucht adem halen. Sébastien Haller gaat de club niet verlaten. De Franse spits werd opnieuw door diverse clubs benaderd en hij ging zelfs op bezoek bij Norwich City. Haller wilde echter naar een club die Europees speelde, dus hij wacht tot de zomer.

[b]22:43 uur Van Gaal laat talentvolle spits gaan[/b]
Nick Powell neemt afscheid van Manchester United en gaat als huurling verder bij Hull City. De 21-jarige aanvaller kon bij de grootmacht niet rekenen op veel speeltijd. En dat was opvallend, want juist toen Van Gaal kwam werd Powell gezien als toptalent. Hij had onder interim-manager Ryan Giggs zijn debuut gemaakt en ook gelijk gescoord.

[b]22:35 uur Gaat Van Ginkel nog lukken?[/b]
De klok tikt door en in Eindhoven is het inmiddels druk. De pers is massaal uitgerukt om de presentatie van MArco van Ginkel bij te wonen. Maar gaat dat nog wel gebeuren? Het zal in ieder geval allemaal snel moeten gebeuren.

[b]22:15 uur Loopt Jong PSV leeg?[/b]
Moussa Sanoh (20) vertrekt van PSV naar RKC Waalwijk. De aanvaller van Jong PSV was bezig aan zijn zevende seizoen bij PSV en maakt per direct de overstap naar de Waalwijkse Jupiler League-club. Sanoh heeft daar een halfjaar met een optie tot een jaar getekend. Daar komt nog eens bij dat Leemans, Koch en De Wijs zijn benaderd door Willem II. Koch blijft in Eindhoven, maar de rest? Het kan zomaar een leegloop worden voor Jong PSV.

[b]22:11 uur Ongelooflijk: Sanogo scoort een nieuwe club![/b]
Yaya Sanogo schiet letterlijk geen deuk in een pakje boter, toch is er weer een nieuwe club ingetrapt. Arsenal heeft hem binnen een paar uur nadat Ajax besloot hem terug te sturen alweer weten te stallen. Bij Charlton Athletic moet hij de Londense club in het Championship zien te houden. We wensen de club vooral sterkte!

[b]22:04 uur Ajax ruimt ook: Duarte ook weg[/b]
Het gaat opeens hard met de selectie van Ajax. Na Sanogo is nu ook Lerin Duarte vertrokken. Hij was al bijna vertrokken naar Rusland, maar kwam er niet uit. Nu heeft de middenvelder toch een nieuwe club gevonden. NAC Breda huurt Duarte voor de rest van het seizoen.

[b]21:59 uur Het waren twee prachtige minuten[/b]
Yaya Sanogo keert terug naar Arsenal. De misschien wel grootste flop ooit bij Ajax kwam slechts luttele minuten in actie. Het waren wel prachtige minuten, want de Amsterdam Arena ligt nog altijd te rollen van het lachen. De Fransman was geen moment fit en zag er vooral heel klungelig uit. Hij mag zich nu weer melden in Londen, vermoedelijk met name op het trainingsveld. Al hoopt Arsenal hem gelijk te verhuren aan Charlton Athletic. We wensen de supporters aldaar vast veel lachplezier.

[b]21:55 uur Everton telt veel geld neer voor spits[/b]
Oumar Niasse gaat voor ruim dertien miljoen pond naar Everton. De aanvaller komt over van Lokomotiv Moskou. De Senegalees speelde eerder al in Noorwegen en Turkije.

[b]21:50 uur: Opmerkelijke transfer uit Franse havenstad[/b]
Olympique Marseille heeft een zeer opmerkelijke transfer afgerond. Steven Fletcher maakt namelijk de overstap. De Schotse spits is bij al zijn clubs een cultheld geweest, maar definitief doorbreken kon hij niet. Ook bij Sunderland wilde het niet altijd lukken, nu gaat hij dus toch naar Marseille.

[b]21:45 uur FC Utrecht laat keeper echt niet los[/b]
Robbin Ruiter zal het seizoen afmaken bij FC Utrecht. De sluitpost werd opeens in verband gebracht met AZ, maar Utrecht is niet van plan om hem te laten gaan. Ruiter heeft nu zelf ook laten weten in de Domstad te blijven.

[b]21:41 uur Zivkovic komt niet in de plannen voor[/b]
Het worden pijnlijke maaken voor Richairo Zivkovic. De aanvaller is door Ajax teruggehaald, maar naar nu blijkt alleen voor Jong Ajax. Hij heeft geen uitzicht op speeltijd in het eerste elftal.

[b]21:30 uur Komt Van Gaal met een bizarre transfer?[/b]
Omar Elabdellaoui flopte bij Feyenoord en speelt nu bij Olympiakos. Zijn zaakwaarnemer heeft laten weten dat hij in gesprek is met Manchester United om tot een bizarre deal te komen.

[b]21:26 uur Russische flop van Real Madrid vertrokken[/b]
Zijn aanwezig was duur bij Real Madrid. Denis Cheryshev kwam amper aan spelen toe behalve in de Copa del Rey. En daarin bleek de Rus nou juist geschorst te zijn. Einde oefening voor Real Madrid en nu ook voor de Rus. Hij is verhuurd aan Valencia.

[b]21:11 uur De Kogel alweer naar Eredivisie? Fabeltje![/b]
Leon de Kogel werd even in verband gebracht met een stap naar NEC. Hij zou de opvolger moeten worden van Christian Santos. Inmiddels laat de Nijmeegse club weten dat Santos tot de zomer bij NEC zal blijven en meldt aan VI dat De Kogel een fabeltje is. Tot zover de paniek in Deventer!

[b]21:03 uur PSV heeft bijna beet[/b]
De deal van Marco van Ginkel naar PSV lijkt al bijna rond. PSV meldt inmiddels zelf dat er gesproken wordt. De middenvelder is al medisch gekeurd en Stoke City heeft Giannelli Imbula al nagenoeg binnen. Als de speler van FC Porto rond komt met Stoke, dan is Van Ginkel een PSV’er.

[b]20:46 uur Roda JC kan niet alles hebben[/b]
In Kerkrade was het dit jaar vroeg carnaval met een ware intocht aan nieuwe spelers. De laatste schakel in de polonaise is alleen niet gelukt. Roda JC wilde Mathias Gehrt overnemen van ADO Den Haag, maar de Haagse club werkt niet mee. Een domper op de feestvreugde.

[b]20:42 uur Van Excelsior naar NAC Breda[/b]
Kevin van Diermen gaat de rest van het seizoen voor NAC Breda spelen. De centrale verdediger kwam bij Excelsior niet aan spelen toe, terwijl de Brabanders graag nog een verdediger willen hebben. Hij gaat daardoor opnieuw samenwerken met Marinus Dijkhuizen.

[b]20:40 uur Klich heeft geen trek in FC Groningen[/b]
FC Groningen heeft op Deadline Day nog een serieuze poging gedaan om een deal te sluiten met 1. FC Kaiserslautern. De noorderlingen hadden namelijk interesse in Mateusz Klich. Hij had echter geen interesse.

[b]20:35 uur Van Ginkel moet wachten op Imbula[/b]
De deal tussen PSV, Stoke City, Chelsea en Marco van Ginkel hangt af van Gianelli Imbula. Als hij door Stoke overgenomen kan worden van FC Porto, dan mag Van Ginkel vertrekken naar Eindhoven. Chelsea heeft zijn medewerking al gegeven, ongetwijfeld met een zetje van Guus Hiddink.

[b]20:30 uur Fer terug in Premier League?[/b]
Leroy Fer halen is als Premier League-club geen al te goed teken. Zowel QPR als Norwich City degradeerden met het Fer in de gelederen. Toch waagt Swansea City zich eraan. Hij wordt volgens Engelse media overgenomen van QPR.

[b]20:22 uur Van Ginkel is al in Eindhoven[/b]
Het gaat opeens snel, want Marco van Ginkel blijkt al in Eindhoven te zijn voor een medische keuring. Het hangt nog af van Stoke City of de deal inderdaad rond zal komen. Stoke is blijkbaar een vervanger aan het aantrekken.

[b]20:16 uur Boilesen gaat lekker cashen[/b]
Genoa en Wolverhampton Wanderers waren serieus, maar Nicolai Boilesen vond het allemaal te min. De Deen teert liever op de centen van Ajax en heeft besloten in de zomer transfervrij te vertrekken. Dit heeft hij aan Deense media laten weten. Boilesen zit dus nog een half jaar op de tribune in de Amsterdam Arena.

[b]20:11 uur Champagne bij Feyenoord![/b]
Het was een wonder boven wonder. Het is Feyenoord gewoon gelukt! Colin Kazim-Richards heeft een contract voor 2,5 jaar getekend bij Celtic. Daardoor zijn de Rotterdammers van een lastpak en een zware kostenpost af. Chapeau!

[b]20:05 uur FC Twente heeft er een spits bij[/b]
De zon lijkt weer een beetje te schijnen in Enschede. Oskar Zawada wordt gehuurd van VfL Wolfsburg. De Poolse spits schoot de afgelopen jaren voor het jeugdteam van de Duitsers met scherp.

[b]19:56 uur PSV slaat genadeloos toe?[/b]
Is er zo vlak voor het sluiten van de markt toch een megadeal in de Eredivisie. PSV is namelijk in gesprek met Marco van Ginkel, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Hij zou het middenveld van de Eindhovenaren moeten versterken, wat ook doet vermoeden dat Guardado ernstig geblesseerd is.

[b]19:55 uur Het wordt Ligeon![/b]
Het doldwaze uurtje bij FC Utrecht is voorbij. Zowel VI als RTV Utrecht zorgden voor verwarring door met andere namen op de proppen te komen. Uiteindelijk heeft FC Utrecht toch ‘gewoon’ Ligeon binnengehaald, zoals de hele dag al het geval leek te zijn. Hij is overbodig bij Willem II en verkast nu naar Utrecht.

[b]19:52 uur Willem II haalde geen succes bij PSV[/b]
Willem II wilde Menno Koch voor de rest van het seizoen huren van PSV. De Eindhovense club werkte daar niet aan mee, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Koch is net terug van een kruisbandblessure die hij opliep toen hij een jaar geleden net aan NAC Breda was verhuurd.

[b]19:45 uur Of wordt het toch gewoon Ligeon?[/b]
Nog altijd veel onduidelijkheid bij FC Utrecht. Het laatste uur worden er opeens diverse namen genoemd. Dijkhuizen volgens VI en Wuytens volgens RTV Utrecht. Nu lijkt het er toch op dat Ligeon wordt gehaald voor de rest van het seizoen.

[b]19:41 uur Ajax laat El Ghazi niet gaan[/b]
Ajax is niet van plan om Anwar El Ghazi te laten gaan. [i]Sky Italia[/i] meldt dat AC Milan maandag een ultiem bod heeft gedaan om de jonge aanvaller nog naar het noorden van Italië te halen. De Amsterdamse club wilde echter niet meewerken. Volgens het Italiaanse medium komt Milan in de zomer wel terug.

[b]19:35 uur ADO Den Haag strikt Ebecilio[/b]
Kyle Ebecilio keert toch terug in Nederland, maar niet bij FC Twente. De middenvelder werd dit seizoen verhuurd aan Nottingham Forest, maar de Engelse club wilde alweer van hem af. Twente was niet geïnteresseerd om hem terug te halen vanwege de lopende deal. Daarop wordt hij nu gehuurd door ADO Den Haag.

[b]19:30 uur Utrecht belt met zowel Willem II als Roda JC[/b]
FC Utrecht wil na twee dramatische duels nog een verdediger aan de selectie toevoegen. Daarvoor zijn er twee kandidaten. VI meldt namelijk dat Henk Dijkhuizen van Roda JC moet komen, terwijl RTV Utrecht melding maakt van onderhandelingen met Dries Wuytens. Het is nog even druk in de Domstad.

[b]19:25 uur Melvin Platje vindt een nieuwe club[/b]
Kent u hem nog? Melvin Platje! Hij brak ooit door bij FC Volendam en reisde inmiddels heel Europa door. Platje doet nu weer een nieuw land aan, want hij heeft voor anderhalf jaar getekend bij Hansa Rostock. De aanvaller komt over van Stade Brest.

[b]19:20 uur Feyenoord weet Kazim van de hand te doen[/b]
Een wonder, het kan niet anders worden genoemd. Feyenoord is erin geslaagd om Colin Kazim-Richards te slijten. De doorgeslagen spits was geschorst na zijn opstootje met een journalist, toch heeft Celtic hem nu in huis gehaald.

[b]19:15 uur Probleemkind Labyad naar Engeland[/b]
Zakaria Labyad zakt steeds verder weg in de modderpoel. De aanvaller forceerde bij PSV een transfer naar Lissabon. Na een verhuurperiode bij Vitesse keerde hij terug en nu wordt hij zelfs in het Championship gestald bij Fulham. De huurdeal is inmiddels beklonken.

[b]19:05 uur Ajax doet Zivkovic alweer weg?[/b]
Richairo Zivkovic is een klein uur terug bij Ajax, maar gaat hij het seizoen wel afmaken in Amsterdam? Er gaan nu al geluiden rond dat Ajax hem alleen maar heeft teruggehaald van Willem II om hem daarna heel snel te kunnen verhuren aan NEC of FC Twente. Wordt dus vervolgd!

[b]18:50 uur Cambuur doet niets meer vanavond[/b]
De eerste clubs sluiten de computers al af. Zo ook in Leeuwarden. Technisch directeur Van der Vegt rekent nergens meer op. “Er speelde naast Kevin van Veen wel wat, maar dat werd niks”, zo zegt hij tegenover het Friesch Dagblad.

[b]18:46 uur Sanogo kan vertrekken bij Ajax door interesse[/b]
Je kan het bijna niet geloven, maar er is interesse in Yaya Sanogo. De flop bij Ajax wordt door Charlton Athletic benaderd om het seizoen bij de Londense club af te maken. In Amsterdam werkt de huurling van Arsenal alleen op de lachspieren.

[b]18:36 uur Manu hoopt op een nieuwe kans[/b]
Elvis Manu is vertrokken bij Brighton & Hove Albion. De aanvaller verruilde Feyenoord voor de ambitieuze club uit het Championship, hij kon echter geen potten breken. Manu krijgt nu een nieuwe kans bij Huddersfield Town, zij huren Manu.

[b]18:33 uur AZ en Roda JC verhuren jongelingen[/b]
Zowel AZ als Roda JC stallen een jongeling in de Jupiler League. De twintigjarige Van Weerdenburg gaat tijdelijk aan de slag bij FC Dordrecht. Mitchel Paulissen blijft in Limburg. De 22-jarige middenvelder gaat met VVV-Venlo strijden om de titel.

[b]18:25 uur RKC Waalwijk ziet aanvaller naar Israël verkassen[/b]
RKC Waalwijk dreigt een aanvaller kwijt te raken: Arsenio Valpoort. Hij kan namelijk in Israël aan de slag. De aanvaller zou al rond zijn met Beitar Jeruzalem.

[b]18:21 uur FC Utrecht wil niets weten van transfers[/b]
Robbin Ruiter en Mark van der Maarel mogen niet vertrekken van FC Utrecht. De keeper werd benaderd door AZ, terwijl Van der Maarel in Engeland aan de slag zou kunnen bij Birmingham City. De Domstedelingen houden ze echter aan de doorlopende contracten.

[b][url=//news/343296/BREAKING:_Ajax_kiest_voor_interne_oplossing_betreft_spitsprobleem]18:15 uur Ajax komt met opmerkelijke spits op de proppen[/url][/b]
Richairo Zivkovic is de oude en ook de nieuwe spits van Ajax. De huurling kwam bij Willem II niet aan spelen toe en als hij dat wel deed werd hij op de flank opgesteld. Trainer Frank de Boer haalt hem nu terug naar Amsterdam.

[b]18:04 uur Nederlander maakt deal naar QPR rond[/b]
De 26-jarige Nasser El Khayati gaat naar Queens Park Rangers. Vorig seizoen speelde de Nederlander nog in de Topklasse voor Kozakken Boys. Hij wist een transfer te maken naar Burton Albion en nu volgt hij trainer Jimmy Floyd Hasselbaink naar Queens Park Rangers. Het kan snel gaan in een carrière.

[b]17:52 uur Voormalig Ajacied begint aan nieuwe verhuurperiode[/b]
Middenvelder Niki Zimling kon geen potten breken in de Nederlandse Eredivisie bij Ajax, en ook bij zijn werkgever Mainz is hij behoorlijk ongewild. Dat heeft hem nu dan ook uitgeleend aan Eintracht Frankfurt, dat wel toekomst ziet in de Deense mannetjesputter.

[b][url=//news/343291/Van_Gaal_en_United_azen_op_last-minute_krabbel_Watford-topschutter#ixzz3yw4PPThL]17:46 uur United nog altijd op zoek naar spits[/url][/b]
Het grote Manchester United van de Nederlandse oefenmeester Louis van Gaal is nog altijd naarstig op zoek naar een aanvallende versterking. En wat dat betreft staat nu Odion Ighalo van Watford op de shortlist. De Red Devils hopen van harte dat het nog mogelijk is om een last-minute dealtje te sluiten met de club waar ook oud-PSV’er Heurelho Gomes onder contract staat. Het medium [i]Bleacher Report[/i] weet in de namiddag van maandag te melden dat de kans levensgroot is dat er een concreet bod komt.

[img]//uploads/odion-ighalo(watford)(03-11-2015).jpg[/img]
[b][url=//news/343275/Oud-jeugdspeler_van_Ajax_kiest_voor_terugkeer_naar_België#ixzz3yw2nud1i]17:39 uur Voormalig Anderlecht-sterkhouder keert mogelijk terug[/url][/b]
Mbark Boussoufa staat voor een mogelijke rentree in de Belgische competitie. AA Gent zou de 31-jarige Amsterdammer willen verleiden tot een dienstverband. Boussoufa is geen onbekende naam in de Jupiler Pro League. In de Ghelamco Arena evenmin, want daar was hij tussen 2004 en 2006 al te bewonderen. Vervolgens speelde hij jarenlang voor Anderlecht. Via Anzhi Makhachkala maakte de begaafde voetballer uiteindelijk de overstap naar het Russische Lokomotiv Moskou.

[b]17:28 uur Oud-NEC’er maakt transfer[/b]
Pavel Cmovs stond in een ver verleden onder contract bij de Eredivisie-club NEC Nijmegen en hij speelde ook een tijdje voor BV Veendam in de Jupiler League. Nu maakt de verdediger een transfer naar Mladá Boleslav in zijn vaderland Tsjechië. Hij tekent een contract tot medio 2018.

[b]17:25 uur Voormalig Feyenoorder verhuurd door Brighton & Hove Albion[/b]
Elvis Manu, de spits die eerder uitkwam voor Feyenoord, is nu al een half jaartje actief in Engeland. Of actief, hij staat er in ieder geval onder contract. De aanvaller mag nu uitzien naar ietsjes meer speeltijd, want hij wordt door zijn werkgever uitgeleend aan Huddersfield Town, zo meldt Mike Verweij van [i]De Telegraaf[/i].

[b][url=//news/343283/Officieel:_Nederlandse_goalie_in_Engelse_dienst_laat_zich_verhuren#ixzz3yvyBJXZ3]17:21 uur Nederlandse doelman laat zich verhuren[/url][/b]
Kelle Roos mag een nieuwe club toevoegen aan zijn erelijst. De 23-jarige doelman gaat per direct aan de slag bij AFC Wimbledon, dat hem voor de rest van het lopende voetbalseizoen huurt van Derby County. Roos is in Nederland geen bekende naam, maar heeft bij PSV, Willem II en NEC wel de basis gelegd voor een buitenlands avontuur. Via Nuneaton Town verscheen hij op de radar van clubs uit het Engelse Championship. Dat resulteerde twee jaar geleden in de overstap naar Derby County.

[b]17:17 uur AZ waagt poging voor FC Utrecht-goalie[/b]
AZ heeft zojuist klaarblijkelijk een poging gewaagd om om twee voor twaalf goalie Robbin Ruiter los te weken bij FC Utrecht. Dat is in ieder geval wat journalist Ard Schouten van het [i]Algemeen Dagblad[/i] meldt via zijn Twitter-account.

[b][url=//news/343281/Gudde_houdt_slag_om_arm:_Je_weet_nooit_of_er_nog_een_kink_in_kabel_komt#ixzz3yvvAfeUY]17:09 uur Transfer enfant terrible Kazim bijna zeker[/url][/b]
Bij Feyenoord hoopt men in de winterse transferperiode afscheid te kunnen nemen van Colin Kazim-Richards. De spits wordt al enkele dagen in verband gebracht met Celtic en op maandag moet dat dan definitief gebeuren. Eric Gudde, de algemeen directeur van de Rotterdammers, houdt nog een slag om zijn arm. “Er is inderdaad sprake van een transfer van Colin Kazim-Richards naar Celtic en ik denk dat het voor alle partijen de beste oplossing zou gaan worden”, zo sprak Gudde zich uit in een gesprek met [i]FOX Sports[/i]. Op de vraag of het door zal gaan, antwoordde Gudde: “Dat hoop ik wel.”

[b]17:06 uur Bayern München betaalt miljoenen voor huur Duitser[/b]
De topclub Bayern München van de Nederlandse steraanvaller Arjen Robben huurt Serdar Tasci voor het restant van het seizoen van diens werkgever Spartak Moskou. [i]Der Rekordmeister[/i] betaalt liefst 2,5 miljoen euro om de verdediger zes maanden lang in te mogen zetten, aldus de [i]NOS[/i].

[b]17:04 uur VVV en Roda JC doen zaken[/b]
Jupiler League-ploeg VVV-Venlo en Roda JC hebben een potje gestoeid rond de onderhandelingstafel, met als uitkomst dat aanvaller Mitchel Paulissen naar die eerste ploeg vertrekt. Het gaat hier om een huurconstructie van een half jaar.

[b][url=//news/343278/Mulder_komt_met_advies_voor_Ajax:_Ik_zou_m_altijd_kopen#ixzz3yvtFxncO]17:01 uur Ziyech aangeraden bij Ajax[/url][/b]
Jan Mulder heeft het idee dat Ajax er goed aan doet als het in de laatste uren van de winterse transferperiode nog zaken gaat doen met FC Twente. De voormalig voetballer vindt dat de Amsterdammers moeten gaan voor Hakim Ziyech. “Ik zou ‘m altijd kopen. Leve de lol en het glorieuze voetbal. Het probleem bij Ajax is ook niet de spits, het hele spel. Ik word er kregel van!”, zo was de oud-speler duidelijk in het voetbalpraatprogramma [i]Studio Voetbal[/i].

[b]16:57 uur NAC blijft bezig bijtje[/b]
Journalist Dennis van Bergen van [i]Voetbal International[/i] meldt zojuist dat Kevin van Diermen naar NAC Breda vertrekt. De Brabanders huren de speler een half jaartje van Excelsior.

[b]16:52 uur Geen transfers meer voor Groningen[/b]
Journalist Jan Mennega meldt zojuist via Twitter dat er hoogstwaarschijnlijk niemand meer bij gaat komen bij FC Groningen. Het ligt nog wel binnen de lijn der verwachtingen dat Johan Kappelhof vertrekt naar de Verenigde Staten.

[b][url=//news/343280/Premier_League-koploper_raakt_gecharmeerd_en_trekt_aan_Ziyech#ixzz3yvqVb3BS]16:50 uur Premier League-sensatie trekt aan Ziyech[/url][/b]
Hakim Ziyech heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een transfer naar TSG 1899 Hoffenheim of Sampdoria. De stijlvolle middenvelder van FC Twente zal mogelijk wel willen luisteren naar Leicester City, aldus [i]FC Twente Insite[/i]. De lijstaanvoerder van de Engelse Premier League zou afgelopen weekeinde op de tribune hebben gezeten tijdens FC Twente – FC Utrecht (3-1). In deze wedstrijd liet de international van Marokko zich zien door zowel bij de 1 als 2-0 het voorbereidende werk te leveren. Zodoende heeft Ziyech opnieuw een goede beurt gemaakt.

[b][url=//news/343279/NACer_dreigt_naast_transfer_te_grijpen_wegens_kleine_vergoeding#ixzz3yvq1l1eR]16:49 uur NAC-transfer vindt mogelijk geen doorgang[/url][/b]
NAC Breda heeft Kenny van der Weg geen toestemming verleend om een buitenlandse transfer te maken. De verdediger heeft vier aanbiedingen ontvangen, maar de eerstedivisionist wil alleen meewerken als er voldoende geld op tafel komt en dat is vooralsnog niet het geval. De geïnteresseerde clubs zijn Dinamo Boekarest (Roemenië), Korona Kielce (Polen), Trabzonspor B (Turkije) en Stal Dniprodzerzhynsk (Oekraïne). Vooralsnog wil geen van de genoemde clubs een transfersom betalen. De linksback mag zodoende niet vertrekken, ondanks dat hij buiten de landsgrenzen twee á drie keer zoveel kan verdienen.

[b][url=//news/343277/PEC_heeft_talentvolle_middenvelder_zo_goed_als_binnen#ixzz3yvo9a4PK]16:42 uur PEC Zwolle heeft jonge middenvelder bijna binnen[/url][/b]
De transfermarkt sluit op maandag in bijna alle Europese landen, en dan worden er zoals altijd talloze geruchten de wereld in gestuurd. Zo meldde het Algemeen Dagblad dat PEC Zwolle interesse had in Dario Tanda. Om deze reden zocht SoccerNews.nl contact met Perfect Element, het managementbureau van Tanda. “Er zijn inderdaad gesprekken gaande” aldus Aleksander Bursac, medewerker van het bedrijf. “Ik hoop dat ze er snel uitkomen. Ik ben zelf niet bij de besprekingen, maar ik verwacht een goede uitkomst. Het is het belangrijkste voor Tanda om zo snel mogelijk weer aan spelen toe te komen.”

[b][url=//news/343276/Tegenvallend_Go_Ahead_Eagles_zet_trainer_op_straat#ixzz3yvnUXVuY]16:39 uur Go Ahead is er klaar mee en zet trainer op straat[/url][/b]
Go Ahead Eagles zwaait Dennis Demmers per direct uit. De eerstedivisionist uit Deventer maakt via het digitale thuis bekend dat de oefenmeester ‘vanwege tegenvallende resultaten’ op non-actief is gezet. In het statement schrijft Go Ahead Eagles: “Komende week gaan de club en de trainer aan tafel voor een passende oplossing. De club zal tevens komende tijd op zoek gaan naar een opvolger. In de tussentijd neemt assistent-trainer Harry Decheiver de honneurs waar, in samenwerking met Michel Boerebach.”

[b][url=//news/343274/Engelsen_zwaaien_Eredivisie-bekende_uit:_Hij_wilde_liever_voetballen#ixzz3yvkuMjzh]16:28 uur Voormalig AZ’er verlaat Engeland al weer[/url][/b]
Gill Swerts heeft per direct afscheid genomen van zijn Engelse broodheer Notts County. De Belg speelde dit seizoen zestien duels voor de club uit Nottingham, maar speelde de recente weken nauwelijks en heeft daarom zijn contract laten verscheuren. Jamie Fullarton legt namens Notts County uit: “We hebben vorige week een aanbieding voor Gill ontvangen, maar op het laatste moment ging dat niet door en dat was een teleurstelling voor hem. Dit heeft geresulteerd in een discussie tussen mezelf en de speler met als gevolg de beslissing om zonder elkaar door te gaan.”

[b][url=//news/343262/Inter_doet_sterspeler_in_de_uitverkoop_voor_25_miljoen_na_ruzie_met_Mancini#ixzz3yvjZ57Vc]16:22 uur Sterspeler mag vertrekken bij Internazionale[/url][/b]
Goalgetter Mauro Icardi is toch een van de sterspelers van het Italiaanse Internazionale. In de Italiaanse modestad Milaan zijn ze echter niet zo blij meer met hun goalgetter. Icardi zou vooral uitblinken in het maken van stampij en daardoor wil coach Roberto Mancini van Inter hem het liefste op maandag nog verkopen. Voor 25 miljoen euro mag de aanvalsleider de deur uit. Dat is in ieder geval de gang van zaken volgens het Italiaanse medium [i]Mediaset[/i]. Helemaal uit de lucht gegrepen zijn de geruchten niet, want afgelopen zondag begon Icardi in de stadsderby van Inter tegen AC Milan op de bank. Veel beter werd het vervolgens niet voor hem, want toen hij eenmaal binnen de lijnen kwam miste hij een penalty.

[b][url=//news/343272/Definitieve_streep_door_transfer_man_van_50_miljoen_naar_Liverpool?#ixzz3yvj201XN]16:22 uur Streep door miljoenentransfer Braziliaanse technicus?[/url][/b]
De Premier League-topclub Liverpool wordt al tijden in verband gebracht met de Braziliaanse technicus Alex Teixeira van de Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk. Maar het begint er meer en meer op te lijken dat de aanvaller gewoonweg blijft waar hij is. De Reds zagen naar verluidt al twee aanbiedingen afgewezen worden door Shakhtar en Jürgen Klopp, de Duitse manager van Liverpool, heeft er een hard hoofd in. Het medium [i]Mirror[/i] citeert de markante oefenmeester, in het verleden van Borussia Dortmund, als volgt: “Wil je dat ik de waarheid vertel of houden jullie ervan om te speculeren? Dat laatste? Nou, dan kan er nog wel wat gebeuren. O, jullie zijn op zoek naar de waarheid … ik heb er een hard hoofd in.”

[b][url=//news/343266/Alarmfase_één_voor_Premier_League-top,_Dortmund-geweldenaar_mag_vertrekken#ixzz3yvilVRbn]16:19 uur Megatransfer Dortmund-superspits op komst?[/url][/b]
Pierre-Emerick Aubameyang is momenteel misschien wel een van de meest gewilde spelers van heel Europa. De Gabonees doet het ongelooflijk goed in het shirt van Borussia Dortmund en je kunt hem dan ook wel een van de absolute Bundesliga-sensaties noemen. De gehele Premier League-top is nu gewaarschuwd, want een directeur van de Duitsers heeft gemeld dat de deur voor een transfer op een kiertje staat. Het Britse medium [i]The Evening Standard[/i] weet te melden dat Hans-Joachim Watzke van [i]Die Borussen[/i] heeft gezegd dat Aubameyang in principe te koop is.

[b][url=//news/343270/UPDATE:_FC_Twente_bevestigt_belangstelling_voor_Wolfsburg-talent#ixzz3yvhy2A1l]16:17 uur Van Leeuwen bevestigt FC Twente-interesse[/url][/b]
Ted van Leeuwen, de technisch manager van de Eredivisie-club FC Twente, heeft zojuist via de officiële kanalen bekendgemaakt dat de Tukkers inderdaad naar Oskar Zawada van VfL Wolfsburg kijken. Maandagavond weten we meer, aldus Van Leeuwen. “We zullen vanavond wel zien of het rondkomt”, vertelt hij aan het medium [i]FOX Sports[/i].

[b]16:04 Oud-Twente-spits aan de slag bij PEC[/b]
Bij PEC Zwolle lijkt men toch nog transfernieuws te kunnen presenteren. De club heeft zich volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] namelijk versterkt met Dario Tanda. Tanda speelde in het verleden al voor FC Twente en Go Ahead Eagles.
[b]
16:00 Klopp lijkt droomverdediger te kunnen vergeten[/b]
Klopp lijkt niet meer te kunnen rekenen op Joel Matip. De verdediger heeft een aflopend contract bij Schalke 04, maar men heeft hem volgens [i]Sky Sports[/i] in Gelsenkirchen een contract aangeboden waarin zijn salaris praktisch verdubbeld wordt.
[b]
15:41 [url=//news/343256/FC_Twente_huurt_Poolse_doelpuntenmaker_uit_Duitland]’FC Twente wil zich versterken met Poolse spits'[/url][/b]
FC Twente lijkt koste wat kost nog een spits te willen binnenhalen. De Tukkers zouden zich namelijk volgens Duitse media versterkt hebben met Oskar Zawada. De jeugdige Pool komt in Duitsland uit voor het tweede elftal van VfL Wolfsburg, dat in de vierde Duitse divisie speelt.
[b]
15:37 ‘Rekik kan rekenen op nieuwe teamgenoot'[/b]
Karim Rekik kan wellicht rekenen op een nieuwe teamgenoot. Olympique Marseille is namelijk in gesprek met Sunderland over Steven Fletcher. De Schot heeft in het Stadium of Light een aflopend contract en is onder Sam Allardyce niet zeker van een basisplaats.
[b]
15:33 Italiaanse legende tekent bij Sampdoria[/b]
Fabio Quagliarella speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij UC Sampdoria. De 33-jarige Italiaan komt over van Torino. Bij Sampdoria moet hij de naar Internazionale vertrokken Éder vervangen.
[b]
15:29 Streekrivaal Chelsea gaat voor Terry[/b]
Inmiddels is bekend dat Terry na dit seizoen Stamford Bridge gaat verlaten en dat is ook bij Crystal Palace niet onopgemerkt gebleven. Alan Pardew zegt tegen [i]Sky Sports[/i] er dan ook alles aan te doen om hem komende zomer in te lijven.
[b]
15:20 Oud-Feyenoorder gaat aan de slag in Turkije[/b]
Oud-Feyenoorder Ricky van Haaren gaat aan de slag in Turkije. Van Haaren zat zonder club, maar gaat nu zijn geluk beproeven bij Sanliurfaspor, dat uitkomt in de tweede Turkse divisie.
[b]
15:13 Manchester City leent opnieuw talent uit[/b]
Manchester City is op de laatste dag van de transferperiode maar druk met het uitlenen van zijn talenten. Na Patrick Roberts en Enes Ünal heeft de ploeg van Manuel Pellegrini ook Bruno Zuculini verhuurd. Hij maakt het seizoen af bij AEK Athene.
[b]
[url=//news/343267/Officieel:_Voormalig_ADO-smaakmaker_versterkt_gelederen_van_Roda]15:08 Roda heeft nieuwe topaanwinst binnen met oud-Eredivisie-spits[/url][/b]
Roda JC heeft zich versterkt met Mike van Duinen. De spits komt op huurbasis over van Fortuna Düsseldorf. Voor zijn periode bij Fortuna speelde Van Duinen al in de Eredivisie, bij ADO Den Haag.
[b]
14:58 Club van Van der Vaart huurt Barcelona-back[/b]
Real Betis heeft Marco Montoya voor de rest van het seizoen van FC Barcelona gehuurd. De rechtsback werd in de eerste seizoenshelft gestald bij Internazionale, maar daar kon de Spanjaard niet rekenen op een basisiplaats. Bij Betis komt Montoya samen op het veld te staan met Ricky van Wolfswinkel en Rafael van der Vaart.
[url=//news/343254/Officieel:_NAC_Breda_doet_opnieuw_zaken_met_Manchester_City][b]NAC Breda huurt Turks talent[/b][/url]
14:47 NAC Breda heeft zich versterkt met Enes Ünal. De Turk komt op huurbasis voor de rest van het seizoen over van Manchester City, waar hij geen uitzicht heeft op speelminuten.
[b]
14:32 ‘ADO nabij twee uitgaande transfers'[/b]
Bij ADO Den Haag kan men hoogstwaarschijnlijk vrij snel afscheid nemen van twee spelers. Roland Alberg geniet volgens [i]Voetbal International[/i] interesse van het Amerikaanse Philadelphia Union, en Roda JC wil zich volgens datzelfde medium versterken met ADO-speler Mathias Gehrt.
[b]
14:27 Talent Manchester City maakt seizoen af in Schotland[/b]
Patrick Roberts speelt anderhalf seizoen bij Celtic. Het Engelse talent komt bij Manchester City nauwelijks aan spelen toe en wordt daarom tot de zomer van 2017 verhuurd aan de nummer 1 van Schotland.
[b]
14:24 Roda raakt Griffiths kwijt en verwelkomt oude bekende[/b]
Roda JC lijkt een speler kwijt te gaan raken en een speler rijker te worden. De Limburgers voeren namelijk gesprekken over een transfer van oud-ADO Den Haag-speler Mike van Duinen van Fortuna Düsseldorf. [i]Dat meldt FOX Sports[/i] Daartegenover staat volgens het Schotse [i]Evening Express[/i] interesse van het schotse Aberdeen in Rostyn Griffiths.
[b]
[url=//news/343251/BREAKING:_Manchester_City_haalt_Guardiola_in_huis]14:14 Guardiola volgend seizoen in Engeland[/url][/b]
Guardiola zal volgend seizoen in Engeland te bewonderen zijn. Volgens Football Espana gaat de Spaanse trainer van Bayern München na dit seizoen aan de slag bij Manchester City.


[b]
14:07 ‘Van Gaal grijpt naast Franse rechtsback'[/b]
Even leek Manchester United zich te gaan versterken met Mathieu Debuchy, maar dat blijkt niet het geval. De Franse rechtsback tekent volgens [i]L’Equipe[/i] namelijk voor de rest van het seizoen een huurcontract bij Girondins de Bordeaux. Debuchy was bij Arsenal op een zijspoor geraakt door de indrukwekkende ontwikkeling van Hector Béllerin.
[b]
[url=//news/343247/Officieel:_SC_Cambuur_versterkt_zich_definitief_met_League_One-spits]14:00 Cambuur heeft opvolger Ogbeche binnen[/url][/b]
Cambuur versterkt zich per direct met Kevin van Veen. De Nederlander komt over van Scunthorpe United en is de opvolger van Bartholomew Ogbeche, die eerder deze maan voor een transfer naar Willem II koos.


[b]13:50 Utrecht-ster blijft in Domstad[/b]
Sébastien Haller maakt het seizoen af bij FC Utrecht. De Franse spits genoot de laatste weken interesse van verschillende clubs, maar zaakwaarnemer Loïc Gustan zegt tegen [i]Voetbal International[/i]: “Hij blijft en dat is honderd procent zeker.”
[b]
[url=//news/343244/Van_Hooijdonk:_Cift%C3%A7i_maakt_plaats_voor_Kazim_en_vertrekt_naar_Turkije]13:46 ‘Oud-Eredivsie-speler moet plaatsmaken voor Kazim en vertrekt'[/b][/url]
Oud-Eredivisie-speler Nadir Ciftçi lijkt de gevolgen te gaan ondervinden van de transfer van Colin Kazim-Richards naar Celtic. De oud-speler van onder meer NAC Breda speelt namelijk bij de Schotten en kan door de komst van Kazim waarschijnlijk niet meer rekenen op speeltijd. Daarom is het Turkse Eskisehirspor naar verluidt geïnteresserd. Zaakwaarnemer Pierre van Hooijdonk verklaart: “Het is nog niet rond, maar hopelijk gaat dat snel gebueren. Nadir wil aan voetballen toekomen.”
[b]
[url=//news/343197/Voormalig_enfant_terrible_van_PSV_en_Vitesse_heeft_transfer_naar_Engeland_te_pakken]13:36 ‘PSV-‘verrader’ gaat op huurbasis aan de slag in Engeland'[/url][/b]
Zakaria Labyad gaat volgens bronnen van [i]Sky Sports[/i] aan de slag bij Fulham. De Marokkaan maakte in zijn periode bij PSV nog veel indruk, maar wist bij Sporting Portugal nooit door te breken.
[b]
[url=//news/343242/Zaakwaarnemer_Ajax-verdediger:_Ga_ervan_uit_dat_hij_blijft]13:29 Ajax-bankzitter waarschijnlijk langer in Amsterdam: “Ga er maar van uit dat hij blijft”[/b][/url]
Ajax-bankzitter Nick Viergever lijkt gewoon in Amsterdam te blijven. De verdediger heeft weinig uitzicht op speeltijd in de ArenA. Toch geeft zijn zaakwaarnemer bij vragen van Ajax Showtime over een eventueel vertrek aan: “Dat weet je nooit, maar ga er maar van uit dat hij blijft.”
[b]
13:22 AZ verwacht geen nieuwe transfers[/b]
John van den Brom denkt niet dat AZ Alkmaar nog actief zal zijn op de transfermarkt deze periode. Tegenover [i]Voetbal International[/i] verklaart hij: Wij zijn klaar en er gaat ook niemand meer weg, geen gezeik dus gelukkig hier.’
[b]
13:16 ‘Van Gaal richt pijlen op opmerkelijke speler'[/b]
Louis van Gaal lijkt bij Manchester United wel een heel opmerkelijke transfer te willen realiseren. United zou namelijk geïnteresseerd zijn in Mathieu Debuchy, die bij Arsenal op een zijspoor zit. Ook Sunderland en Aston Villa zouden in de race zijn voor de Franse rechtsback
[b]
[url=//news/343263/Braziliaanse_PSV-flop_verhuurd_aan_Turkse_topclub]13:10 Oud-PSV’er vindt definitief nieuwe club in Turkije.[/b][/url]
Oud-PSV-verdediger Marcelo heeft definitief een nieuwe club gevonden. De Braziliaan gaat op huurbasis aan de slag bij Besiktas en komt over van Hannover 96. Dat melden verschillende Duitse en Turkse media In Istanbul wordt Marcelo herenigd met oud-ploeggenoot Atiba Hutchinson, met wie hij samen in Eindhoven speelde.
[b]
[url=//news/343244/Van_Hooijdonk:_Cift%C3%A7i_maakt_plaats_voor_Kazim_en_vertrekt_naar_Turkije]13:03 ‘Feyenoord gaat transfer Kazim snel afronden'[/url][/b]
Volgens Martijn Krabbendam van [i]Voetbal International[/i] kan Feyenoord snel afscheid nemen van Colin Kazim-Richards. De Turkse international vertrekt dan naar Celtic. In Rotterdam is de spits op een zijspoor beland en komt hij vrijwel nooit meer in actie.
[b]
12:57 ‘Real Madrid-speler is Ronaldo zat en wil naar Engeland'[/b]
James Rodriguez lijkt het helemaal gehad te hebben met Cristiano Ronaldo. Volgens Don Balon wil de aankoop de negativiteit van de Portugese superster ontsnappen. Daarom zou de speler van Real Madrid een stap naar het Chelsea van Guus Hiddink overwegen.
[b]
12:49 Oud-Ajacied lijkt terugkeer te zien zitten en flirt op Instagram[/b]
Ex-Ajax-speler Ryan Babel lijkt een terugkeer naar Amsterdam wel te zien zitten. De vleugelaanvaller zit momenteel zonder club, maar laat op Instagram weten van mening te zijn dat ieder jong, getalenteerd team wel een beetje ervaring kan gebruiken.

A lil bit experience is always necessary in a talented young team ❌❌❌ #Fury90

Een foto die is geplaatst door Ryan Babel (@ryanbabel) op


[b]
[url=//news/343237/Overtoom_vindt_na_een_jaar_eindelijk_een_club_in_de_zandbak]12:42 Oud-AZ’er Overtoom gaat aan de slag in Qatar[/url][/b]
Oud-AZ-speler Willie Overtoom vervolgt zijn carrière in Qatar. De middenvelder zat een jaar lang zonder club, maar gaat nu aan de slag bij Al Shamal. Hij tekent een contract voor zes maanden.
[b]
[url=//news/343236/FC_Utrecht_wil_op_de_valreep_zaken_doen_met_Ajax_en_Willem_II]12:37 ‘FC Utrecht wil Willem II verlossen van Ajacied'[/url][/b]
FC Utrecht lijkt een eind te willen maken aan de samenwerking tussen Ruben Ligeon en Willem II. De Tilburgers doen nauwelijks beroep op de gehuurde Ajacied. FC Utrecht zou volgens [i]FOX Sports[/i] wel heil zien in de rechtsback, zeker omdat vleugelverdedigers Kevin Conboy, Sean Klaiber en Louis Nganioni lang uit de roulatie zijn.
[url=//news/343241/Nederlanders_Newcastle_verwelkomen_PSV-kwelgeest_als_nieuwe_ploeggenoot][b]
12:30 ‘Roma-flop wordt ploeggenoot Wijnaldum'[/b][/url]
Het lijkt erop dat Georginio Wijnaldum er bij Newcastle United een nieuwe ploeggenoot bij heeft. AS Roma-spits Seydou Doumbia is volgens de [i]BBC[/i] namelijk de nieuwste aanwinst van de [i]Magpies[/i]. De Ivoriaan was in zijn tijd bij CSKA Moskou een bijzonder gevaarlijke spits, maar wist die goede vorm bij AS Roma niet door te zetten.
[b]
12:25 Interesse stapelt zich op voor Engels supertalent[/b]
Het lijkt nog steeds geen zekerheid dat Saido Berahino bij West Bromwich Albion blijft. Newcastle United is al langer geïnteresseerd en is bereid zo’n 27,5 miljoen euro neer te leggen voor het Engelse talent, maar nu mengen ook Stoke City en Tottenham Hotspur zich in de race voor de spits. Berahino moet wat West Brom betreft ongeveer 33 miljoen euro opleveren.
[b]
12:20 ‘Verhuurde Ajacieden lijken te blijven'[/b]
De verhuurde Ajacieden Richairo Zivkovic en Ruben Ligeon lijken gewoon bij Willem II te blijven. De twee huurlingen krijgen in Tilburg weinig speeltijd en daarom zou een vertrek een logische stap zijn. Maar volgens [i]Voetbal International[/i] heeft zich nog niemand gemeld voor het duo.
[img]//uploads/juan-mata%28manchester-united%29%2807-09-2015%29.jpg[/img]
[b]
[url=//news/343238/UPDATE:_transfer_United-ster_naar_FC_Barcelona_is_onzin]12:15 ‘Van Gaal laat Spaanse ster niet vertrekken'[/url][/b]
Juan Mata lijkt gewoon bij Manchester United te blijven. De Spaanse middenvelder van de [i]Red Devils[/i] zou interesse genieten van FC Barcelona, maar daar is volgens [i]Sky Sports[/i]-verslaggever Guillem Balague helemaal niets van waar. Zowel de club als de speler zouden namelijk niets zien in een transfer.
[b]
[url=//news/343232/UPDATE:_Matavz_helemaal_klaar_voor_Serie_A-avontuur]12:10 Genoa huurt oud-PSV-spits[/url][/b]
Genoa heeft zich per direct versterkt met oud-PSV-spits Tim Matavz. Dat meldt Rik Elfrink van het [i]Algemeen Dagblad.[/i] De Sloveen komt over van FC Augsburg. Na de huurperiode van een halfjaar heeft Genoa tevens een optie tot koop.
[b]
12:00 Premier League-verrassing wil talentvolle Real Madrid-aanvaller[/b]
Premier League-verrassing Watford wil zich graag versterken met Denis Cheryshev. Dat meldt Guillem Balague van Sky Sports. De Russische aanvaller komt niet in de plannen voor van Zinedine Zidane en daarom lijkt een tijdelijk vertrek een logische stap. Ook Liverpool zou interesse hebben, maar daar is volgens Balague niets van waar.
[b]
[url=//news/343231/juventus_en_twee_premier_league-clubs_gaan_voor_robinho]11:56 uur Robinho wil naar de Premier League[/url][/b]
De Engelse Premier League maakt zich op de valreep op voor een interessante transfer. Op 32-jarige leeftijd is Robinho klaar voor een rentree, zo meldt The Daily Mail. Robinho had een aflopend contract in China en heeft besloten om transfervrij te vertrekken. Hoewel de Italiaanse topclub Juventus hem graag ziet komen, lijkt vooral een transfer naar Engeland te voorkeur te genieten. Zijn makelaar had al contact met Leicester City en Swansea City.
[b]
[url=//news/343230/zenit_slaat_riant_bod_van_buiten_europa_af_voor_hulk]11:48 uur Zenit vindt 30 miljoen te weinig voor aanvaller[/url][/b]
Vanuit China zou er 30 miljoen euro zijn neergelegd voor de Braziliaanse spits Hulk van Zenit Sint-Petersburg. De Russische clubleiding zou evenwel ‘nee’ hebben gezegd tegen dit voorstel. De nog actieve Champions League-deelnemer ziet het niet zitten om hem te laten gaan, in ieder geval niet voor dit bedrag
[b]
[url=//news/343229/Ontevreden_ADO-middenvelder_opteert_voor_vertrek_naar_Amerika]11:42 uur ADO-bankzitter kan wellicht naar Amerika[/url][/b]
Roland Alberg is momenteel bankzitter bij ADO Den Haag en dat is vanzelfsprekend geen rol die hij ambieert. Het Amerikaanse Philadelphia Union overweegt hem een oplossing te bieden, aldus Amerikaanse media. Earnest Stewart is als directeur verbonden aan Philadelphia Union, dat afgelopen zomer ook al werd gelinkt aan Alberg.
[b]
[url=//news/343228/koeman_staat_geen_transfers_meer_toe,_ook_oud-feyenoorder_blijft]11:35 uur Koeman duidelijk: iedereen blijft, ook Pèlle[/url][/b]
Southampton-manager Ronald Koeman laat zich maandag niet meer verleiden tot opvallende activiteit op de transfermarkt. De Nederlander heeft tijdens een persbijeenkomst naar buiten gebracht dat de Engelse club het seizoen wil afronden met de huidige selectie. Dat betekent dat ook Graziano Pèlle bij Southampton blijft. De voormalig spits van Feyenoord kon rekenen op de interesse van koploper Leicester City.

[b]11:29 uur De Graafschap doet het rustig aan[/b]
De fans van De Graafschap hoeven vandaag geen spetterende transfers te verwachten. De club uit Doetinchem verwacht dat er geen enkele speler vertrekt of aangetrokken wordt.
[b]
[url=//news/343227/voormalig_psver_ondergaat_medische_keuring_bij_titelkandidaat]11:26 uur Voormalig PSV-flop ondergaat medische keuring bij Turkse topclub[/url][/b]
Voormalig PSV-verdediger Marcelo is erg dichtbij een overgang naar de Turkse topclub Besiktas. De Braziliaan ondergaat vandaag de medische keuring en komt, als alles goed gaat, over van Hannover 96.
[b]
[url=//news/343226/afgewezen_club_probeert_ziyech_alsnog_te_verleiden_tot_transfer]11:20 uur Hoffenheim geeft strijd om Ziyech niet op[/url][/b]
TSG 1899 Hoffenheim hoopt Hakim Ziyech nog altijd te kunnen verleiden. De Duitsers zitten al langer achter de sterspeler van FC Twente aan, maar de hoofdrolspeler gaf onlangs aan niet naar Hoffenheim te willen verkassen. Manager Alexander Rosen laat aan [i]Kicker[/i] weten dat de club nog altijd werk van Ziyech maakt. “Maar hoe langer het duurt, hoe onwaarschijnlijker het wordt.”
[b]
[url=//news/343224/AC_Milan_ontbindt_contract_De_Jong:_op_naar_Los_Angeles?]11:06 uur AC Milan ontbindt contract De Jong[/url][/b]
AC Milan heeft het contract van Nigel de Jong ontbonden. De 31-jarige middenvelder had nog een contract tot medio 2018, maar is nu dus vrij om te gaan en staan waar hij wil. De kans is groot dat de Nederlander naar LA Galaxy vertrekt. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van LA Galaxy en zondagavond bevestigde Adriano Galliani al dat er met de Amerikanen werd gesproken over een overgang.
[b]
[url=//news/343223/Feyenoord-banneling_spreekt_zich_uit_over_transfer:_%22Ik_hoop_het%22]11:04 uur Feyenoord is bijna van Kazim af[/url][/b]
Feyenoord lijkt het contract van de verbannen Kazim te verscheuren om hem naar Celtic te laten vertrekken. Een win-win situatie voor beide clubs derhalve. “Ik hoop het”, zo luidt zijn reactie tegenover Sky Sports. “Ik denk dat ik een hoop kan bijdragen aan het team.”
[b]
[url=//news/343221/Belgen_komen_toch_weer_terug_en_hopen_op_komst_Ziyech]10:52 uur Verkast Ziyech toch nog naar België?[/url][/b]
Op de laatste dag van de winterse transferperiode is het de vraag of FC Twente erin slaagt om Hakim Ziyech voor de club te behouden. De middenvelder heeft een aantal clubs de deur gewezen, maar nu blijkt RSC Anderlecht opnieuw de pijlen gericht te hebben op de Marokkaans international.
[b]
[url=//news/343222/augsburg_laat_voormalig_psv-spits_gaan,_haalt_finnbogason_als_vervanger]10:46 uur FC Augsburg laat Matavz gaan, haalt Finnbogason[/url][/b]
FC Augsburg is op de laatste dag van de transfermarkt druk in de weer met de spitspositie. De Duitsers lijken Tim Matavz naar Genoa te laten vertrekken, maar willen tegelijkertijd Alfred Finnbogason als vervanger halen.
[b]
[url=//news/343220/az_stalt_jonge_middenvelder_tijdelijk_in_rotterdam]10:35 uur AZ verhuurt jonge middenvelder aan Sparta Rotterdam[/url][/b]
AZ en Sparta Rotterdam hebben op de laatste dag van de winterse transfermarkt zaken gedaan. De Alkmaarse formatie verhuurt Stijn Spierings de rest van het seizoen aan de club uit Rotterdam. De 19-jarige Alkmaarder maakte sinds de winterstop deel uit van de selectie van Jong AZ. Spierings genoot zijn jeugdopleiding bij AZ, de club waarvoor hij op 13 februari 2015 thuis tegen PSV debuteerde in de Eredivisie.
[b]
[url=//news/343217/Roda_JC_stalt_tweetal_spelers_in_Jupiler_League]10:12 uur Roda JC leent nog twee spelers uit[/url][/b]
Roda JC heeft op de slotdag van de transfermarkt nog twee spelers bij andere clubs gestald. De club uit Kerkrade heeft Daryl Werker voor de rest van dit seizoen uitgeleend aan MVV Maastricht. Nayib Lagouireh is eveneens verhuurd. De aanvaller maakt het seizoen, in navolging van Jens van Son, af bij Fortuna Sittard.
[b]
[url=//news/343215/Celtic_heeft_langdurig_contract_klaarliggen,_Feyenoord_ontbindt_contract]10:03 uur Meerjarig contract voor Kazim in Schotland, maar Feyenoord houdt er geen cent aan over[/url][/b]
Het lijkt erop dat Feyenoord alsnog van Colin Kazim-Richards af komt. De aanvaller kan volgens [i]The Scottish Sun[/i] bij Celtic namelijk op een driejarig contract rekenen, maar Feyenoord zou er geen cent aan over houden. Er wordt namelijk gesproken van een contractontbinding.

[b][url=//news/343214/UPDATE:_Ook_Leicester_City_geïnteresseerd_in_voormalig_VVV-aanvaller#ixzz3yu6wiOga]09:43 uur Ook Leicester zoomt in op Musa[/url][/b]
Het Engelse medium [i]Mirror[/i] weet intussen te melden dat ook Leicester City belangstelling heeft voor winger Ahmed Musa. De Premier League-revelatie zou de concurrentie met Van Gaal en co wel aandurven en heeft zich naar verluidt al gemeld in Moskou bij CSKA.

[b][url=//news/343210/Meerdere_clubs_geïnteresseerd_in_Ajacied,_afwachten_of_transfer_er_komt#ixzz3yu6ScL3N]09:41 uur Race tegen de klok voor Ajacied Boilesen[/url][/b]
Op de laatste dag van de winterse transferperiode is het net als een half jaar geleden afwachten of Nicolai Boilesen nog een nieuwe werkgever vindt. Volgens [i]Tipsbladet[/i] staat de linksback van Ajax in de belangstelling van een aantal clubs, maar is het afwachten of het tot een transfer zal komen. Het Deense medium meldt dat het een ‘race tegen de klok’ zal worden voor Boilesen om nog een nieuwe werkgever te vinden. Iets wat niet nodig was geweest, als de Deen gewoon in was gegaan op de interesse die Wolverhampton Wanderers eerder toonde.

[b][url=//news/343211/United-afvaardiging_op_weg_naar_Amsterdam?_Verdediger_in_de_picture#ixzz3yu1WunVd]09:22 uur United weer op weg naar Amsterdam ArenA?[/url][/b]
Ricardo van Rhijn werd in de afgelopen weken veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar het Galatasaray van de Oranje-spelmaker Wesley Sneijder, maar de Turken gingen om twee voor twaalf toch voor een andere speler. Door de blessure van Kenny Tete is het onwaarschijnlijk dat Van Rhijn nog vertrekt, maar het is mogelijk dat Manchester United daar verandering in wil brengen. Het Engelse medium [i]The Telegraph[/i] weet op maandagmorgen in ieder geval te melden dat de werkgever van de Nederlandse coach Louis van Gaal inzoomt op de back van de Amsterdammers.

[b][url=//news/343208/SoccerNews-lezers_duidelijk:_Overmars_moet_poging_wagen_voor_deze_speler#ixzz3yu17ZeMP]09:20 uur Moet Ajax Babel terughalen naar Amsterdam?[/url][/b]
Als het aan de lezers van [i]SoccerNews.nl[/i] zou liggen, dan gaat Marc Overmars er op de laatste dag van de transfermarkt alles aan doen om Ryan Babel terug te halen naar de club. Dat blijkt uit een poll die op zondag is verschenen op de website. Bezoekers van de website konden op de poll ‘Ajax zou zeker een poging moeten wagen voor Babel’ stemmen op ‘Eens’ of op ‘Oneens’. Van de ruim drieduizend stemmers heeft 65 procent ervoor gekozen dat Overmars moet proberen om Babel terug te halen naar de club.

[b][url=//news/343206/Schotten_in_de_polonaise_over_Kazim:_Niets_kan_hem_stoppen,_geweldige_aanwinst#ixzz3ytsm4uOq]08:47 uur Schotten starten polonaise na horen naam Kazim[/url][/b]
Bij Feyenoord is men Colin Kazim-Richards al een tijdje liever kwijt dan rijk, maar het leek er sterk op dat de Rotterdammers de Engelse Turk niet aan de straatstenen kwijt zouden kunnen raken. Dat ligt wellicht echter een stukje genuanceerder, want de Schotse topclub Celtic wil het enfant terrible naar verluidt wel overnemen. In Schotland is men wonder boven wonder alleszins positief over de aanvaller. Stuart McCall, die in het verleden Glasgow Rangers onder zijn hoede had als eindverantwoordelijke, begint welhaast een polonaise bij het horen van de naam Kazim. Hij vertelt aan het medium [i]HITC Sport[/i]: “Kazim heeft natuurlijk wel een eigen karakter, dat is waar. Maar hé, hij heeft wel al een doelpunt gescoord tijdens de derby van Istanbul hè, en dan moet je wel wat in je mars hebben hoor. Tikt Celtic hem op de kop, dan halen ze een speler binnen die elke situatie aankan, werkelijk waar niets kan Kazim tegenhouden. Het zou een geweldige aanwinst zijn.”

[b][url=//news/343204/AC_Milan_ontvangt_miljoenen_voor_aanvaller_en_belt_nogmaals_met_Ajax#ixzz3ytplJlmH]08:35 uur Gaat El Ghazi alsnog naar Milan?[/url][/b]
Het ligt alleszins voor de hand dat buitenspeler M’Baye Niang op maandag nog gaat vertrekken bij zijn werkgever AC Milan. De Rossoneri ontvangen volgens de laatste berichten omstreeks zestien miljoen euro voor hem van de Premier League-sensatie Leicester City. En met dat geld komen de Italianen toch nog een laatste keer buurten in Amsterdam voor Anwar El Ghazi, dat is de verwachting althans. Volgens het medium [i]talkSPORT[/i] is de overgang van Niang naar de huidige nummer één van de Engelse competitie bijna in kannen en kruiken. Milan en Leicester moeten nog even de laatste puntjes op de i zetten, maar dan is het zover en kan Niang het vliegtuig pakken naar Groot-Brittannië. Milan gaat dan naar verluidt nog een poging wagen voor El Ghazi.

[b][url=//news/343199/Ajacied_bekent:_Er_hebben_een_aantal_gesprekken_plaatsgevonden#ixzz3ytllopfC]08:19 uur Van Rhijn blijft in Amsterdam[/url][/b]
Het had niet veel gescheeld of Ricardo van Rhijn was in de winterse transferperiode vertrokken bij Ajax. De rechtsback van de Amsterdammers stond enige tijd in de belangstelling van Galatasaray, maar tot een transfer kwam het niet. “Er hebben een aantal gesprekken plaatsgevonden, ik heb zelf ook gezeten met de mensen van Galatasaray. Uiteindelijk is het misgelopen op de onderhandelingen en hebben zij voor iemand anders gekozen”, zo sprak Van Rhijn zich uit in gesprek met [i]Ajax Life[/i].

[b][url=//news/343202/Newcastle_wil_27,5_miljoen_betalen_voor_ontevreden_Engelsman,_WBA_niet_akkoord#ixzz3ytlWKj3R]08:18 uur Wijnaldum en co zien miljoenaanbieding afgewezen worden[/url][/b]
De Engelse spits Saido Berahino voelt zich niet heel erg op zijn gemak meer bij zijn werkgever West Bromwich Albion. Afgelopen augustus wilde Tottenham Hotspur hem overnemen, maar die transfer ging niet door en vervolgens liet de aanvaller weten nooit meer voor West Bromwich uit te willen komen. Nu fungeert hij daar op het tweede plan, maar mogelijk biedt Newcastle United uitkomst. De werkgever van de Nederlandse middenvelder Georginio Wijnaldum zou maar liefst 27,5 miljoen euro hebben geboden voor Berahino, maar de voorzitter van WBA blijkt een behoorlijk lastige onderhandelingspartner.

[b][url=//news/343198/Van_Gaal_brengt_bod_van_liefst_40_miljoen_uit_op_Portugees_supertalent#ixzz3ythoX63n]08:03 uur United biedt goud geld voor Portugees talent[/url][/b]
Het begint er wel heel sterk op te lijken dat Manchester United ervan houdt om te wachten op de laatste dag van de transfermarkt om in actie te schieten. Volgens het medium [i]O Jogo[/i] hebben de rijke Engelsen namelijk een bod van liefst veertig miljoen euro uitgebracht op Renato Sanches, middenvelder van SL Benfica. De werkgever van het megatalent heeft de aanbieding echter naar de prullenmand verwezen. Dat is in ieder geval de lezing die de Portugese pers ons op maandagochtend voorschotelt. Naar verluidt wil Benfica enkele tientallen miljoenen meer zien voor zijn grote belofte.

[b][url=//news/343197/Voormalig_enfant_terrible_van_PSV_en_Vitesse_heeft_transfer_naar_Engeland_te_pakken#ixzz3ytfokezi]07:55 uur Transfer voor oud-PSV’er en -Vitessenaar Labyad[/url][/b]
Het ziet ernaar uit dat Zakaria Labyad op de laatste dag van de winterse transferperiode nog een mooie transfer te pakken heeft. De aanvallend ingestelde speler, die een verleden kent bij zowel PSV als Vitesse, schijnt de overstap te maken naar Fulham. Jeroen Kapteijns, journalist van [i]De Telegraaf[/i], heeft naar buiten gebracht dat de inmiddels 22-jarige Labyad het seizoen afmaakt in de Championship.

[b][url=//news/343195/AZ_meldt_zich_in_Denemarken_voor_doelwit,_maar_krijgt_nul_op_het_rekest#ixzz3ytcPSf2N]07:42 uur AZ krijgt nul op het rekest van Denen[/url][/b]
De Eredivisie-subtopper AZ is goed uit de winterstop gekomen en heeft nu al een aantal keer op rij gewonnen, waaronder in eigen huis van Feyenoord. Op de transfermarkt zijn de Alkmaarders echter van een koude kermis thuisgekomen, want onlangs meldde de ploeg van coach John van den Brom zich in Denemarken bij Esbjerg FB voor rechtsback Ryan Laursen, maar hij is onhaalbaar gebleken. Technisch manager Max Huiberts vertelt in gesprek met [i]De Telegraaf[/i]: “Die jongen wilde zelf graag naar AZ, maar de club laat hem niet gaan. Het verhaal is voor nu over.”

[b][url=//news/343194/%22Nu_wordt_er_weer_geroepen_dat_Ajax_een_spits_moet_halen_…%22]07:34 uur Cruijff hoopt niet dat Ajax spits o

Verwacht jij veel verrassingen vandaag?

  • Ja
  • Nee
1609+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:10
1+
Openda en Bony steunen noodlijdend Vitesse met donaties
10:50
6+
‘Nederlands Serie A-duo staat voor droomtransfer’
10:30
46+
Sneijder over PSV-parel: ‘Lopen te hard van stapel’
10:15
48+
Daley Blind deelt ambitieuze pensioenplannen
09:45
9+
‘Turkse interesse voor ervaren United-middenvelder’
09:15
0+
‘Ramalho moet bittere PSV-pil slikken’
08:44
390+
‘Groot nieuws over toekomst Ten Hag’
08:36
0+
PSV-target reageert op transferroddels: ‘Het is eervol’
08:22
35+
United-flop zaait lof na voetbalshow in Champions League: ‘Liet spelers dansen’
07:50
490+
Eventuele Lozano-vervanger getipt bij PSV: ‘Type Wayne Rooney’
07:30
296+
UEFA komt met heerlijk nieuws voor EK-fans
07:15
645+
‘PSV-middenvelder blijft ondanks belangstelling in Eindhoven’
23:46
165+
‘Afwachtend Feyenoord benaderde nog geen trainerskandidaten’
23:24
369+
‘Nieuwe algemeen directeur Ajax is bepaald’
22:59
30+
Dortmund zet tegen PSG eerste stap naar CL-finale in duel vol kansen
22:32
55+
Vertrouwen bij Van den Brom: “Kunnen een goede selectie neerzetten”
22:07
194+
Ronald de Boer wijst Hartman-vervanger aan: “Vooral tegen betere ploegen”
21:43
291+
‘Van Dijk naar een andere Duitse topclub dan Dortmund’
21:18
838+
Van Bronckhorst reageert op Feyenoord-gerucht: “De club van mijn hart”
20:53
127+
Liverpool-Nederlander gaat niet samenwerken met Slot
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie