Clubvoetbal is back, óók bij Unibet!

Foto: Clubvoetbal is back, óók bij Unibet!

Kun jij genieten van het Nederlands elftal? Waarschijnlijk wel, soms dan in ieder geval, maar er gaat natuurlijk niets boven clubvoetbal! En dat keert in het aankomende weekend terug: er wordt in de Eredivisie gespeeld, maar er staat ook een buitenlandse kraker op het programma: Manchester City tegen Manchester United in het Etihad Stadium. Unibet voorspelt met ons mee!

Ajax en PSV

We beginnen echter in ons eigen landje, waar Ajax en PSV wedstrijden spelen die niet zo heel veel waarde vertegenwoordigen, op wedgebied dan. De Amsterdammers nemen het in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Go Ahead Eagles en de kans is groot dat ze die partij winnen (1.10). De quotering voor een gelijkspel is daarom aanzienlijk, 12.75, en de odd voor een Deventerse stunt is zelfs 27.00. Ajax is natuurlijk gebrand op revanche na de zeperds tegen Liverpool en AZ (twee keer 2-1) en misschien wordt het daarom wel een walk-over? Winst met meer dan vier goals verschil bijvoorbeeld, à een odd van 4.25!

De Eindhovenaren trappen de nieuwe speelronde af, in Leeuwarden tegen SC Cambuur. Luuk de Jong zou van de partij kunnen zijn, maar het zou niet gek zijn als de spits nog eventjes wacht met zijn rentree (kunstgras, altijd gevaarlijk). Hoe dan ook: voor een winstpartij van PSV krijg je 1.30 keer je inleg, voor een gelijkspelletje 6.50 keer en voor een thuiszege liefst 9.75 keer.

Feyenoord en AZ

Feyenoord krijgt het vermoedelijk al wat zwaarder, op bezoek bij NEC Nijmegen. Lukt het de Rotterdammers om doelverdediger Jasper Cillessen te passeren, misschien wel meerdere keren? De quotering voor een overwinning is 1.63, die voor een remise 4.35 en die voor drie punten voor NEC 5.60. Houdt de Oranje-keeper de nul in het Goffertstadion? Dat kan je 2.30 keer je inzet opleveren, als de voorspelling uitkomt natuurlijk.


Oók het vermelden waard: FC Groningen tegen AZ in de Euroborg. De Alkmaarders wonnen thuis van Ajax, maar een zege op de Trots van het Noorden (1.77) is allerminst een zekerheidje. Misschien loont het wel om op een puntendeling (3.85) of een thuisoverwinning (5.00) in te zetten!

Derby van Manchester

Dé kraker van dit weekend wordt echter in Manchester gespeeld, de Derby van Manchester welteverstaan in het Etihad Stadium. Manchester City is dé Premier League-titelkandidaat bij uitstek en is daarom ook favoriet (1.38), maar laat het aan oefenmeester Erik ten Hag maar over om The Citizens twee of meer punten af te snoepen… Een gelijkspel kán behoorlijk waardevol zijn, à 5.80 keer je inzet. En bij een Manchester United-zege hoort zelfs een odd van 8.25!



Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Verwacht jij toffe duels?

  • Ik wel
  • Ik niet
16+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:57
2+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
17+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
9+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
17+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
18+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
51+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
42+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
25+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
36+
Legends blikken exclusief vooruit op bijzonder duel met Ajax
08:42
18+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
59+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
142+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
241+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
211+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
514+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
22:45
575+
Doorbraak bij Feyenoord? “Een opening”
22:30
234+
Hélène Hendriks onthult ‘nieuwe Heerenveen-trainer’
22:23
252+
‘Genadeklap dreigt voor Vitesse’
22:15
123+
Driessen ziet ‘gemiste kans voor PSV’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie