Cancelo hint op exit bij Manchester City: ‘Ik wil in Barcelona presteren’

Foto: Cancelo hint op exit bij Manchester City: ‘Ik wil in Barcelona presteren’

Joao Cancelo heeft laten doorschemeren dat hij graag bij FC Barcelona blijft. De rechtsback wordt dit seizoen door Manchester City verhuurd aan Barça. In gesprek met Mundo Deportivo spreekt de Portugees voorzichtig de wens uit een vast contract bij de Blaugrana te bemachtigen.

‘Als je de kans bij FC Barcelona krijgt, moet je die pakken’

Cancelo werd op de laatste dag van de transferperiode aan FC Barcelona verhuurd. Het tweede deel van het vorige voetbalseizoen, bracht hij in München door. In gesprek met Mundo Deportivo vertelt hij dat hij blij is om voor Barça te spelen, maar dat hij zijn verblijf in Barcelona niet voor lief neemt: “Ja, het is riskant, maar mijn leven is altijd al vol risico’s geweest. Ik hou er altijd van om risico’s te nemen. Voor mij is City nu het beste team ter wereld, en hierheen komen was inderdaad een risico, maar het is Barcelona. Als je de kans krijgt bij Barça, moet je die pakken.”

Ambities in La Liga

Cancelo zei dat hij ook in La Liga landstitels wilt winnen en sprak vervolgens over het bespreken van zijn toekomst aan het einde van het seizoen: “Ik wil hier eerst presteren,” zei hij, hintend op zijn voorkeur is om Barcelona te laten zien dat hij blijven wil. “Eerst presteren, titels winnen met deze club, een belangrijke speler in het team zijn, en dan praten over blijven of niet.”

Cancelo zou een goede toevoeging zijn aan Xavi’s elftal

  • Ja, absoluut
  • Nee, ze kunnen beter krijgen
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie