Bulykin tipt ‘opvolger Gakpo bij PSV’: “Goed idee”

Foto: Bulykin tipt ‘opvolger Gakpo bij PSV’: “Goed idee”

Dmitri Bulykin kwam zelf als speler in Nederland uit voor ADO Den Haag, FC Twente en Ajax. De spits heeft achteraf absoluut geen spijt van zijn transfers naar/binnen de Eredivisie, zo vertelt hij in een interview met het Russische RB-Sport.

“Ik vind het altijd een goed idee om vanuit Rusland naar een Europese club te gaan. De Nederlandse competitie is een goede competitie om je te ontwikkelen, want er wordt aanvallend voetbal gespeeld. Niemand speelt saai voetbal, iedereen probeert te scoren. Het is een mooie springplank om terecht te komen bij een topclub en een mooi salaris te verdienen.”

Spertsyan als opvolger van Gakpo naar PSV?

In het bijzonder wordt de naam van Eduard Spertsyan genoemd; hij zou bij PSV in beeld zijn als potentiële opvolger van Cody Gakpo. De 22-jarige Armeen komt momenteel uit voor FK Krasnodar in Rusland. “De Nederlandse competitie past bij iedereen, maar zeker bij jonge spelers”, zegt Bulykin, die zelf in 2014 stopte. “Als ze mij vragen, dan ga ik wel in zijn plaats”, knipoogt hij tot slot.

Betreft Spertsyan meldde de Armeense journalist Hrach Khachatryan gisteren nog op Twitter dat Spertsyan ‘ondanks de serieuze interesse van PSV momenteel geen intenties heeft om Krasnodar te verlaten’. De rechtspoot ligt nog tot maar liefst 2026 vast bij Krasnodar, mede daarom wordt zijn marktwaarde op negen miljoen euro geschat. Dit seizoen staat hij al op negen goals en zes assists in zestien competitiewedstrijden.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 14:29.

Moet PSV voor Spertsyan gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
372+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie