Braziliaan Ronaldo verliest eindelijk zijn dikke nek en buik

Soccernews

[img align=left]uploads/logo ac milan.jpg[/img]De Braziliaanse aanvaller Ronaldo Luis Nazario de Lima, kortweg Ronaldo blijkt jarenlang problemen te hebben gehad met zijn schildklier. Lang werd verondersteld dat de wereldkampioen van 2002 te veel at.

Dokters van Ronaldo’s huidige club, AC Milan ontdekten dat de schildklier van de Braziliaan slecht functioneert. Zijn orgaan zou niet voldoende bloed rondpompen, waardoor de stofwisseling van de ex-spits van Real Madrid te langzaam werkt, dan gebruikelijk zou moeten zijn.

Nu het probleem is ontdekt wordt ook aan de oplossing gewerkt. Ronaldo wordt behandeld aan zijn schildklier en blijkt in 3 weken 3,5 kilo te zijn afgevallen. AC Milan hoopt dat een volledig fitte Ronaldo, weer net zoveel kan scoren als in de beginfase van zijn carrière. Ronaldo scoorde bij PSV en Barcalona een gemiddeld aantal goals van 1 goal per wedstrijd. Of hij nu nog zoveel kan scoren blijft de vraag, want Ronaldo heeft inmiddels al 15 jaar profvoetbal erop zitten en hij is de 30 al gepasseerd.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie