Bosz komt in aanloop naar NEC-uit met blessurenieuws

Foto: Bosz komt in aanloop naar NEC-uit met blessurenieuws

Peter Bosz heeft op de persconferentie voorafgaand aan het duel met NEC Nijmegen laten weten dat hij beschikt over een fitte selectie. Uitsluitend Noa Lang ontbreekt nog in de groep.

Belangrijke eindperiode voor PSV

PSV staat na 26 speelronden overtuigend bovenaan in de Eredivisie. Het heeft nog altijd geen wedstrijd verloren en heeft een voorsprong van 10 punten op achtervolger Feyenoord. Met nog acht wedstrijden te gaan betekent het dat de ploeg van Bosz nog vijf overwinningen nodig heeft.

Zaterdagmiddag wacht een duel met NEC, dat op de zesde plaats staat in de competitie met een achterstand van 2 punten op nummer 5 Ajax. De thuisploeg heeft dan ook nog wat om voor te spelen en zal in Eindhoven proberen om voor een verrassing te kunnen zorgen.

Bosz beschikt weer over Saibari

Bosz haalt dan ook opgelucht adem dat zijn spelers zonder blessures uit de interlandperiode zijn gekomen. Ondertussen is Ismael Saibari bovendien weer volledig fit. Hij kwakkelde sinds januari met blessureleed, maar is intussen klaar om dit weekend zijn rentree te maken.

Volgens de oefenmeester is hij zelfs in staat om te starten, al is het de vraag of Bosz hiervoor al gaat kiezen. Het betekent dat uitsluitend Noa Lang nog in de lappenmand zit. Aankomende dinsdag speelt PSV opnieuw een uitwedstrijd: dan reist Bosz met zijn team af naar Rotterdam voor een wedstrijd tegen Excelsior.

Moet Saibari weer in het basisteam?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
331+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie