Blind over Ten Hag-ervaring: “Laatst moest ik bij hem op kantoor komen”

Foto: Blind over Ten Hag-ervaring: “Laatst moest ik bij hem op kantoor komen”

Daley Blind is bij Ajax blij met de samenwerking met Erik ten Hag. Volgens de linksback laat de oefenmeester zien goed bij Ajax te passen, zo vertelt hij bij Helden.

De hoofdtrainer kwam in de winterstop van 2018 bij Ajax terecht. Hoewel hij in het eerste half jaar op veel kritiek kon rekenen, slaagde hij er al snel in om de harten van de supporters te winnen. Hij bereikte onder meer de halve finale van de Champions League en won tweemaal de dubbel (eredivisie en KNVB Beker).

Scherpte bij Ten Hag

Nog altijd is Ten Hag echter scherp, zo benadrukt Blind. “Laatst moest ik bij hem op kantoor komen. Hij zei: ‘Daley, kunnen we jou nog beter maken?’ Ik zei: ‘Ik hoop het wel, het zou gek zijn als dat niet zo is.’ Hij liet me wat spelmomenten uit wedstrijden zien waarin ik verdedigend iets beter kon doen of in balbezit beter vrij kon lopen.”

Blind ziet dan ook geen verslapping bij de trainer. “Ten Hag zit er bovenop. Ik kon me ook meteen vinden in wat hij zei, en welke momenten hij bedoelde”, aldus Blind, die vervolgens stelt dat de oefenmeester ook openstaat voor kritiek. Donderdagavond nemen Ten Hag en Blind het met Ajax op tegen Willem II.

Maakt Blind twee of meer doelpunten tegen Willem II? Profiteer van een odd van 101.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is Blind de beste speler van Ajax?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
1645+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie