Blaaskanker geconstateerd bij Sjaak Polak

Foto: Blaaskanker geconstateerd bij Sjaak Polak

Sjaak Polak lijdt aan blaaskanker. De 46-jarige oud-prof, en momenteel de trainer van de ADO Den Haag Vrouwen, deed zondag uit de boeken vorige week geopereerd te zijn.

Polak vertelde hierover in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. “Ik ben net even een paar dagen weer op straat. Ik mag van geluk spreken dat ik hier aan tafel kan zitten. Het had ook anders kunnen zijn”, aldus de Hagenaar, speelde voor onder meer ADO, Excelsior, FC Twente en Sparta Rotterdam.

Operatie

Recent werd bij Polak blaaskanker geconstateerd, vorige week kon hij al geopereerd worden. Gelukkig zijn er geen andere cellen gevonden op een andere plek. “Het leven gaat gewoon door, maar het is de afgelopen weken pittig geweest. Het was een hel. De onderzoeken zijn al niet prettig en ik heb chemo gehad. Je moet erin mee, maar ik gun het geen enkel persoon. Het is echt niet lekker meer.”

Polak is sinds 2020 de eindverantwoordelijke van de ADO Vrouwen. Onlangs verlengde de oefenmeester daar zijn contract.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie