‘Bizar interview na Feyenoord-AZ: geen zinnig woord’

Foto: ‘Bizar interview na Feyenoord-AZ: geen zinnig woord’

Feyenoord leek gisteravond genoegen te moeten nemen met een gelijkspel tegen AZ voor eigen publiek in De Kuip, maar de knal van Marcus Pedersen zette de wedstrijd op zijn kop. De Noorse vleugelverdediger meldde zich na de partij bij ESPN voor een interview, maar volgens Hugo Borst kwam er ‘geen zinnig woord uit’.

“Ik denk dat veel mensen geloven dat we kampioen kunnen worden, maar het seizoen duurt natuurlijk nog lang”, zei de back in gesprek met het bovengenoemde medium. “We moeten het per wedstrijd bekijken en de focus op onszelf houden. We zullen zien waar we eindigen. Natuurlijk praten we erover. Je moet altijd geloven. We pushen elkaar op de training en willen allemaal er echt voor vechten om misschien kampioen te worden.”

Bekaf na interview met Pedersen

In de studio van ESPN hoorde Borst dit hoofdschuddend aan: “Ik ben echt bekaf na dit interview. Het is gewoon uitputtend. Hij is een Noors fjord. Ergens in het midden drijf je en je bent verloren. Er komt werkelijk geen zinnig woord uit. Wees nou gewoon blij. Hij gaat ons vertellen dat hij hoopt dat hij de komende weken punten hoopt te pakken met Feyenoord. Daar moet je het dan mee doen.”

“Ik zou ze graag mediatraining willen geven”, vervolgde de journalist. “Juist de andere kant op. Niet met de uitgesproken spelers, die laat je met rust.” Kenneth Perez gaf Borst vervolgens bijval, want de Deen zei dat hij bijna nooit verrast wordt door een interview: “Jullie staan vaak met dezelfde spelers. Jullie weten ongeveer wie leuke sprekers zijn. Maar daardoor krijg je wel vaak dezelfde verhalen.”

Wint Feyenoord de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Borst gelijk?

  • Ja
  • Nee
910+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie