Barcelona legt nieuwe aanwinsten vast

Foto: Barcelona legt nieuwe aanwinsten vast

Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft in een interview met RAC-1 te kennen gegeven dat de club voor het nieuwe seizoen al twee nieuwe aanwinsten binnen heeft. Om welke spelers het gaat wil Laporta niet zeggen, maar wel dat het om een centrale verdediger en middenvelder gaat. Het zou daarbij gaan om Chelsea-verdediger Andreas Christensen en AC Milan-middenvelder Franck Kessié.

Laporta ging in het interview in op meerdere mogelijk transfertargets voor Barcelona, waarbij ook de namen van Erling Braut Haaland en Kylian Mbappé vielen. Beide spelers lijken volgens Laporta echter onhaalbaar voor de Blaugranas . “Vandaag de dag heeft geen van deze spelers mij laten weten dat hij naar Barcelona wil komen. Bovendien: de economische voorwaarden die ik heb gezien zullen wij onder geen enkele omstandigheid accepteren.”

Terugkeer Messi niet aan de orde

Verder ging Laporta ook nog in over de toekomst en een eventuele terugkeer van Messi naar Barcelona. “Ik heb niets van Leo of van zijn management gehoord. Op dit moment overwegen we zijn terugkeer niet. Leo is Leo, de beste speler van de wereld, maar we denken nu niet aan zijn terugkeer.” Een andere speler die komende zomer misschien wel zijn opwachting kan gaan maken in Nou Camp is Leeds United-speler Raphinha. Hij is een geweldige speler. Deco is zijn zaakwaarnemer en we hebben een erg goede band met hem. Hij informeert ons over bepaalde spelers, zodat we geen fouten maken. In sommige gevallen heeft ons dat al behoorlijk geholpen.” Naast Raphinha had Laporta João Félix graag zien komen. Laporta wilde de spelmaker van Benfica in een ruildeal met Aintone Griezmann betrekken, maar daar stak Atlético Madrid een stokje voor. “Het klopt dat er is gesproken over een ruildeal met Antoine Griezmann, dat hebben we geprobeerd. Maar Atlético Madrid wilde geen afscheid van hem nemen. Dat is natuurlijk hun goed recht.”

Barcelona wint voor 1.50 keer je inzet van Sevilla!

Wordt Barcelona nog kampioen van La Liga

  • Ja
  • Nee
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie