Andries Noppert onthult hoe groot de kans op wintertransfer is

Foto: Andries Noppert onthult hoe groot de kans op wintertransfer is

Andries Noppert wordt sinds zijn ijzersterke WK in dienst van het Nederlands elftal constant gelinkt aan een transfer, maar voorlopig zit de goalie goed bij sc Heerenveen. De kans is groot dat hij het seizoen ‘gewoon’ afmaakt in Friesland.

“Nee, het is lekker rustig. Heerlijk”, vertelt Noppert aan Omroep Friesland. “Dan kun je je gewoon focussen op wat je moet doen. Het meeste moet je niet eens willen horen. En als er wat concreet is, moeten ze zich bij de club melden en dat is nog niet gebeurd.” Hoe groot is de kans dat hij deze maand bij Heerenveen blijft? “Tot nu toe heel groot. Ik verwacht echt niet dat er een topclub op de stoep staat. En kijk, de transferperiode in de winter is wel heel anders dan in de zomer. Soms heb je dan ook paniekaankopen.”

“Je moet er zelf ook een goed gevoel bij hebben, het moet passen. Het is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. En ik hoef hier niet weg, ik zit hier goed. Er moet wel echt iets moois voorbijkomen en dat is er tot nu toe nog niet.” Noppert werd al gelinkt aan onder meer Ajax en FC Kopenhagen. Afgelopen weekend was de Fries nog goed voor een assist tijdens de 3-1 zege op FC Groningen.

Focus op Fortuna

Voor nu ligt de focus op het duel met Fortuna Sittard, vanavond. Trainer Kees van Wonderen blikt vooruit: “Fortuna is een ploeg die moeilijk te voorspellen is, maar het wordt zeker niet makkelijk. Ze spelen met tien man gelijk tegen PSV en zijn in staat om van veel ploegen te winnen, zeker in eigen huis. Het spel is heel opportuun. Ze zoeken Burak Yilmaz, met veel beweging op de zijkanten.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 januari 2023 19:57.

Noppert vertrekt deze maand nog

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie