‘Ajax-zomertransfer in stroomversnelling’

Foto: ‘Ajax-zomertransfer in stroomversnelling’

Volgens het medium Sky Deutschland is Bayern München concreet geïnteresseerd in de komst van Ajax-vleugelverdediger Noussair Mazraoui naar de Allianz Arena. Er zou zelfs al een persoonlijke ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen de Marokkaan en een afvaardiging van de Bundesliga-grootmacht.

Daarbij deed Der Rekordmeister Mazraoui volgens Sky een initiële aanbieding, maar die viel niet helemaal in de smaak bij de Ajacied. Dat het de Duitsers menens is blijkt echter wel uit het feit dat ze hun doelwit óók al een tweede aanbieding zouden hebben gedaan…

Een tijdje geleden vertelde de rechtsback over zijn toekomst: “Natuurlijk is de naam van de club belangrijk, maar ik kijk ook zeker naar het plan van aanpak. Hoe ik mezelf zie bij de club en hoe groot de concurrentie is. Dat allemaal bij elkaar opgeteld zal uiteindelijk de doorslag geven. Het seizoen loopt bijna ten einde. Het zijn nog twee maandjes en in die twee maanden gaat het uitsluitsel komen.” Daar voegde hij aan toe: “Ik ben absoluut geen bron van onrust. De kans dat ik hier blijf is nihil, ik ga een avontuur in het buitenland aan. Maar ik geef nog iedere wedstrijd alles voor Ajax. Ik trek mijn poot niet in.”

Barcelona

Ook FC Barcelona is een serieuze optie, onthulde (de zeer betrouwbaar gedachte) ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano. Naar verluidt hebben de Catalanen hem eveneens een officiële aanbieding gedaan, voor een contract ter waarde van vijf miljoen euro per jaar. Mazraoui kan dus kiezen.

Verdien 4 keer je inleg als Bayern de Champions League wint!

Welke club zou jij kiezen?

  • Bayern
  • Barcelona
340+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie