‘Ajax-transfer verpest door miljardair’

Foto: ‘Ajax-transfer verpest door miljardair’

Het is inmiddels wel duidelijk dat men bij Ajax een oogje heeft op Arda Güler van Fenerbahçe. Het lijkt er echter niet op dat dit grote talent ook daadwerkelijk naar de Johan Cruijff ArenA komt. De Amsterdammers kunnen immers niet opboksen tegen de miljoenen van de Premier League…

‘Newcastle United op poleposition voor Arda Güler’

Volgens de Turkse media is Newcastle United momenteel frontrunner in de strijd om de handtekening van Güler. The Magpies hebben nou eenmaal wat meer te besteden dan Ajax en de vraagprijs van Fenerbahçe (twintig miljoen euro of iets daarboven) is totaal geen probleem voor de nummer vier van de Premier League van het afgelopen voetbalseizoen. Het geld klotst immers tegen de plinten in huize Mohammed bin Salman, de clubeigenaar van Newcastle en tevens miljardair.

Ook Arsenal zou een streepje voor hebben bij Güler, omdat The Gunners Mesut Özil in de strijd kunnen gooien. De voormalige nummer 10 van de Engelse grootmacht speelde immers een tijdlang samen met Güler in Istanbul, al staat hij inmiddels onder contract bij Basaksehir.

Eduard Spertsyan

Ajax lijkt intussen al afscheid te hebben genomen van de jonge Turk als transfertarget. De Amsterdammers mikken immers op de komst van Eduard Spertsyan. Gisteren schreef De Telegraaf: “Ajax heeft zich officieel bij FK Krasnodar gemeld voor Eduard Spertsyan (23). Daarnaast legde directeur voetbalzaken Sven Mislintat contact met het makelaarskantoor van de Armeense aanvallende middenvelder, CAA Stellar. Dat melden bronnen rondom de Duitse directeur voetbalzaken van Ajax, die zelf geen commentaar wil geven.”

Spelen FC Twente en Sparta gelijk?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Had jij dit wel verwacht?

  • Ik zeker
  • Ik niet
4520+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie