Ajax hoort meevaller: Topschutter ontbreekt bij Napoli

Foto: Ajax hoort meevaller: Topschutter ontbreekt bij Napoli

Ajax heeft in aanloop naar het Champions League-duel tegen Napoli een meevaller gekregen. De Italianen reizen zonder Victor Osimhen af naar Amsterdam. Napoli meldt via de officiële kanalen dat de spits nog niet van de partij is. 

De aanvaller viel in het duel tegen Liverpool uit, maar ook zonder de topschutter behaalde Napoli in de afgelopen weken goede resultaten. Onder meer Rangers FC (0-3) en AC Milan (1-2) werden verslagen. Bij Napoli behoren Stanislav Lobotka en Khvicha Kvaratskhelia wel tot de selectie. Het tweetal werd maandagmiddag door Ajax-trainer Alfred Schreuder uitgelicht op de persconferentie.

Schreuder looft tweetal

Schreuder vertelde op zijn hoede te zijn voor Kvaratskhelia. “Hij is een heel goede speler, met een sterke individuele actie. We moeten hem als team zien te bespelen. Hij is heel sterk in de één tegen één en goed in de combinatie met Zielinski. Met Kvaratskhelia, Zielinski en ook Lobotka beschikt Napoli over drie topspelers. Aan hen zie je dat er voetbal in de ploeg zit.”

Ook over oud-Ajacied Lobotka was Schreuder te spreken. “Hij heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Soms gebeurt het in je carrière dat je het niet haalt bij Ajax, maar via een andere weg wel stappen kan zetten. Dat zegt ook wat over zijn mentaliteit en het geloof in zichzelf. Hij is een echte Ajax-speler, maar Napoli is ook een echte topclub.”

TIP: Eindigt Ajax tegen Napoli in 3-3? Pak 29x je inzet bij Unibet!

Is de afwezigheid van Osimhen een aderlating voor Napoli?

  • Ja, daar missen ze wel een belangrijke speler aan
  • Nee, ze hebben nog genoeg kwaliteit achter de hand
92+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie