‘Ajax gaat écht voor shocktransfer’

Foto: ‘Ajax gaat écht voor shocktransfer’

Ajax zoekt een nieuwe ervaren man op het middenveld en wat dat betreft hebben we al een paar namen voorbij zien komen. Die van Marten de Roon bijvoorbeeld én die van Pierre-Emile Højbjerg. Die lijkt onhaalbaar, maar dat is aan dovemansoren gericht in Amsterdam.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Pierre-Emile Højbjerg is optie één in Amsterdam’

Voetbal International-journalist Tim van Duijn laat namelijk bij FC Afkicken doorschemeren dat Ajax wel degelijk een poging gaat wagen bij Tottenham Hotspur. Over de Deense controleur zegt hij namelijk: “Dat is in principe de nummer één, maar ik denk dat het nu sowieso niet gaat lukken. Højbjerg kan ook naar Atlético Madrid en Juventus en dat soort clubs, maar die heeft ook een EK.” Vindt de nummer 6 een transfer naar Amsterdam überhaupt een optie? “Ik denk dat hij er wel voor open staat.”

Mocht dit toch lukken, dan gaat het ongetwijfeld over een huurtransfer. Het lijkt namelijk sterk dat Ajax in staat is om Højbjerg definitief over te nemen van The Spurs, gezien de marktwaarde van de speler in kwestie: 28 miljoen euro.

Van Denemarken naar Nederland

En Marten de Roon? Is dat dan de nummer twee op de lijst? “Mwah, het is denk ik meer een belletje vanuit Alex Kroes, die heeft hetzelfde management. Als hij komt, dan in de zomer, maar niet in de winter.” Een half jaartje Højbjerg en daarna De Roon? Of toch een andere ervaren middenvelder? We zullen het deze winter zien.

Kan dit lukken?

  • Ja, waarom niet?
  • Nee
499+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie