‘Ajax dreigt Knutsen mis te lopen’

Foto: ‘Ajax dreigt Knutsen mis te lopen’

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Kjetil Knutsen volgend seizoen de scepter zwaait bij Ajax. Zijn naam circuleert nadrukkelijk in Amsterdam, maar ook Celtic is naar verluidt serieus in de race voor diens handtekening.

Celtic ook in de race voor Noorse trainer

Celtic heeft onlangs afscheid genomen van Ange Postecoglou, die zijn trainersloopbaan voortzet bij Tottenham Hotspur. De Schotse topclub is sindsdien op zoek naar een nieuwe manager. Volgens STV zijn er drie serieuze opties: Brendan Rodgers, Enzo Maresca en Knutsen.

Rodgers zou na de degradatie van Leicester City overwegen om een sabbatical te nemen, waardoor zijn komst onzeker is. Maresca heeft als assistent-trainer van Manchester City ook niet te klagen over interesse. Daarom lijkt Knutsen een meer dan serieuze kandidaat te zijn op Celtic Park.

Vidar Riseth sluit niet uit dat Knutsen volgend seizoen de scepter zwaait bij Celtic. Aan de Scottish Sun vertelt hij: “Kjetil is een uitstekende coach en ik weet zeker dat de Celtic-fans zich herinneren wat hij vorig jaar met Bodø/Glimt heeft gepresteerd. Rond die tijd sprak ik met hem over de club Celtic en de supporters.”

Wil Knutsen wel weg?

“Kjetil vroeg mij hoe het was om voor Celtic te spelen en ik heb dat een waanzinnige ervaring genoemd. Ik weet dat hij Celtic zeer waardeert als club en hij weet alles over het huidige team. Met zoveel goede spelers en Champions League-voetbal is het een zeer attractieve baan”, aldus Riseth. “Ik weet alleen niet of hij zomaar vertrekt bij Bodø. Als Celtic hem een aanbod doet, dan is het fiftyfifty.”

Riseth besluit: “Hij heeft een goed contract bij Bodø en het zal veel van hem vragen om te vertrekken, dus daarom ben ik onzeker. Het is niet dat Celtic niet speciaal genoeg voor hem is, maar zijn liefde voor Bodø is groot.”

Wint Almere City ook in Emmen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Knutsen naar Ajax?

  • Ja
  • Nee
1761+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie