Aad de Mos doet prognose Feyenoord-Marseille

Foto: Aad de Mos doet prognose Feyenoord-Marseille

Vanavond begint Feyenoord aan het tweeluik met Olympique Marseille, eerst in De Kuip. Oud-trainer en analist Aad de Mos acht de Rotterdammers absoluut niet kansloos. Sterker nog; De Mos ziet ze misschien zelfs wel als favoriet. Dat zegt hij in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com.

“Marseille gaat op de counter spelen. Jorge Sampaoli is een een slimme trainer, maar we moeten Marseille niet groter maken dan ze zijn. Ze zijn ook uitgeschakeld in de Europa League door een zwak Galatasaray. Ze hebben het heel moeilijk gehad tegen PAOK. Dus Feyenoord is zeker niet kansloos over twee wedstrijden. Ze maken een hele goede kans, zelfs. Als Feyenoord Marseille onder druk zet, krijgen zij problemen. Elke ploeg die in De Kuip onder druk wordt gezet, krijgt problemen. En Feyenoord kan altijd nog iets extra’s donderdagavond met het publiek erachter. Europese avonden zijn altijd bijzonder in de Kuip.”

‘Degelijke, normale ploeg. Zeker geen wonderploeg’

“We moeten niet overdrijven dat Marseille in een keer een wereldploeg is. Het is een ploeg die gewoon degelijk speelt. Sampaoli is wel een beetje een tacticus, maar zodra die klep in De Kuip open gaat raakt iedereen onder de indruk. Dat zullen ze zeker ook nog tijdens de wedstrijd zijn. Marseille gaat compact spelen, en iedereen zal zijn werk moeten doen”, vervolgt De Mos. “Payet, Milik, voor de rest zitten er geen grote namen in, vind ik. Ik vind het een hele normale ploeg. Iedereen doet er overdreven over. Maar ik vind dat Feyenoord gewoon die wedstrijd moeten kunnen winnen, thuis. En dan uit, moet het zeker gaan lukken.”

Al wacht in het Velodrome wel een flinke heksenketel, weet De Mos. Toch ziet hij meer gevaar in de zwakte van Feyenoord; het verdedigen van standaardsituaties. Tegen Slavia Praag kwam die zwakte ook al aan het licht.

TIP: Wint Feyenoord van Marseille? Win 2.10 keer je inleg! Nieuwe klanten krijgen 250eu startbonus


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De zeventiende aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Wat gaat het worden?

  • Winst Feyenoord
  • Gelijkspel
  • Winst Marseille
257+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie