Humberto constateert ‘wij tegen zij-theorie’ bij Van Gaal

Foto: Humberto constateert ‘wij tegen zij-theorie’ bij Van Gaal

Tijdens een persconferentie vorige week kreeg interviewer Jeroen Stekelenburg een flinke veeg uit de pan van bondscoach Louis van Gaal. De werknemer van de NOS snapt niet helemaal waarom, zo vertelde hij gisteravond aan tafel bij Humberto Tan.

Stekelenburg vroeg onder meer ‘of Justin Bijlow een beetje zin had in het penaltyproject van Van Gaal’, aangezien hij enkele dagen ervoor nog te horen had gekregen dat hij niet bij de selectie van het Nederlands elftal zat. “Ik vond niet dat ik gekke vragen stelde. Alleen: soms stel je een vraag en hoort iemand anders hem gewoon net iets anders. Dat zou kunnen, ik denk dat dat een beetje gebeurd is.”

Ook een vraag of Van Gaal nog contact heeft met Gini Wijnaldum schoot bij de keuzeheer in het verkeerde keelgat. “Ik denk serieus dat hij denkt dat ik er iets anders mee bedoel. En dat is niet zo, dat durf ik hier wel te zeggen. Maar het fijne met Louis van Gaal is dat bij de volgende keer, dat is dan twee dagen later, er niets aan de hand is. Dat is ook wel mooi.”

‘Wij tegen zij-theorie’

Presentator Tan oppert: “Weet je wat ik ook dacht: dat het niet eens zozeer naar jou was, maar naar zijn ploeg. Ik denk dat hij via de persconferentie zijn ploeg op scherp zet, dat denk ik.” Stekelenburg besluit: “De vorige keer riep hij Wijnaldum niet op en nu Bijlow niet. Ik denk dat dat wel een signaal is. Hij gebruikt daar het woord ‘leveren’ voor, je moet leveren. En niemand heeft een abonnement op het Nederlands elftal. Dus dat is wel een signaal. Ik weet niet of dit nou bedoeld is voor zijn ploeg, dat weet ik niet zo goed. Want ik geloof niet zo in die wij tegen zij-theorie.”

TIP: Pak 2.9x je inzet als België van Nederland wint!

Denk jij ook dat dit de bedoeling van Van Gaal eigenlijk was?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie