‘Ajax geeft opzienbarend Ziyech-signaal af’

Foto: ‘Ajax geeft opzienbarend Ziyech-signaal af’

Ajax overweegt Hakim Ziyech hoe dan ook toe te voegen aan de selectie van trainer Alfred Schreuder. Volgens The Express is een vertrek van Antony geen absolute voorwaarde voor de landskampioen.

Er is een reële kans dat Ajax-sterspeler Antony deze zomer de overstap maakt naar Manchester United. De Braziliaan wil zelf dolgraag overstappen naar de club van manager Erik ten Hag. Het is nu vooral wachten op een nieuw megabod vanuit Engeland, waarbij de grens van honderd miljoen euro vermoedelijk in de buurt komt.

Volgens The Express ziet Ajax in Ziyech inderdaad dé opvolger van Antony. Echter, volgens het Britse medium hangt een eventuele terugkeer niet helemaal van de Braziliaan af. Er is dus ook een mogelijkheid dat de middenvelder annex aanvaller van Chelsea óók naar Amsterdam verkast indien Antony zijn droomtransfer ziet mislukken.

Het meest voor de hand liggende scenario is echter dat Ziyech ‘gewoon’ Ajax opvolgt. De Chelsea-speler voerde reeds gesprekken met technisch manager Klaas-Jan Huntelaar en wil zelf graag terug naar Amsterdam. In Londen voelt hij zich niet langer op zijn gemak en andere opties, zoals AC Milan, zijn vooralsnog op niets uitgelopen.

Een rentree bij Ajax is om nog een andere reden logisch. Ziyech staat immers bekend als kieskeurige speler en het is bekend dat zijn relatie met trainer Alfred Schreuder ijzersterk is.

TIP: Ajax landskampioen? Win 1,60 keer je inleg via Unibet!

Keert hij terug bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
550+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie