Slot looft concullega: “Heeft het ongelooflijk gedaan”

Foto: Slot looft concullega: “Heeft het ongelooflijk gedaan”

Feyenoord neemt het in speelronde 2 van de Eredivisie in eigen huis op tegen het sc Heerenveen van coach Kees van Wonderen. Arne Slot is beducht op de Friezen, die onder hun nieuwe trainer een stugge ploeg kan blijken.

“Niet heel verrassend dat ze meteen de nul hielden vorige week (0-0 versus Sparta, red.). Kees was daar bij Go Ahead Eagles vorig jaar ook heel goed in. Hij kan een heel goede organisatie wegzetten. Hij zorgt ervoor dat je als tegenstander heel veel moeite hebt om kansen te creëren”, zegt Slot over Van Wonderen, geciteerd door Voetbal International.

“We hebben samen de cursus gevolgd, met meer dan gemiddelde belangstelling heb ik hem daarna gevolgd. Hij heeft het ongelofelijk gedaan in Deventer. Meteen is hij gepromoveerd om daarna handhaving te realiseren en de halve finale van de beker te halen. Heel leuk om te volgen.”

Hoge verwachtingen temperen

In Rotterdam zijn de verwachtingen ook weer torenhoog, na de 2-5 zege als seizoensopener in Arnhem. “Het is aan mij om ook de realiteit weer te geven. Een wedstrijd winnen geeft nieuwe verbindingen en een nieuwe groep heeft dat ook hard nodig. Maar vorig jaar verloren we daar en speelden we niet minder. We moeten de balans blijven bewaken. Ik ga niet mee in de euforie die ik heb opgemerkt.”

TIP: Wint Feyenoord met 3-0 van Heerenveen? Win 8,50 keer je inleg via Unibet!

Van Wonderen is in potentie trainer van Feyenoord 1

  • Ja, dat denk ik wel
  • Dat betwijfel ik nog
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie