Van Nistelrooy prijst PSV: “Daar kan niks tegenop”

Foto: Van Nistelrooy prijst PSV: “Daar kan niks tegenop”

Ruud van Nistelrooy zag PSV dinsdagavond worstelen met AS Monaco, maar een late gelijkmaker leidde een heroïsche avond in. In de verlenging wonnen de Eindhovenaren met 3-2 en dus blijft de groepsfase Champions League lonken. 

ESPN stelde Van Nistelrooy de vraag welke emoties er door zijn lijf gierden. “Heb je even? Het was een bizarre pot”, constateerde de opvolger van Roger Schmidt. “We slepen er een verlenging uit, wat misschien bijna niet meer kon. Deze ploeg blijft maar gaan en geloven. Ze geven nooit op. Samen met de supporters hebben ze dit op de mat gelegd.”

“De start was goed, maar op een gegeven moment kom je in de verdrukking. Daar kwamen we in de tweede helft ook niet meer uit”, vervolgt Van Nistelrooy. “Wij waren gewoon de mindere ploeg vandaag, heel duidelijk en heel eerlijk. Maar we winnen wel. Dat doen we niet door een ploeg helemaal weg te spelen, maar wel door manieren te vinden om bij elkaar te blijven en te knokken. Daar kan niks tegenop.”

Van Nistelrooy genoot van de manier waarop PSV het duel alsnog naar zich toe wist te trekken. “Dat ze die kwaliteit nog konden leveren met hun vermoeidheid… Het was een ontlading voor de jongens, het team, de staf en de supporters. Geweldig.” Of dit nog doorwerkt richting de komende Eredivisie-speelronde? “Dat gaan we morgen nog beter bekijken, maar we zijn allemaal helemaal kapot.”

TIP: Wint PSV in Deventer? Win 1,48 keer je inleg en pak €40 aan freebets!

Gaat Van Nistelrooy de top halen als trainer?

  • Ja
  • Nee
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie