‘Kleurenblinde’ PSV’er: “Alles gaat naar verkeerde kleur”

Foto: ‘Kleurenblinde’ PSV’er: “Alles gaat naar verkeerde kleur”

Theo Janssen heeft gisteravond in de eerste aflevering van het teruggekeerde VTBL korte metten gemaakt met PSV-middenvelder Guus Til, die in het heenduel met AS Monaco weinig goed heeft gedaan. En dat terwijl hij drie dagen ervoor nog een hattrick scoorde tegen Ajax.

“Ik moet je eerlijk zeggen: ik ben wel geschrokken van Guus Til. Weet je, Guus Til is echt een prima speler die in de zestien komt en goals maakt. Maar zodra hij aan het voetballen komt, dan is het echt klaar. Als hij moet meevoetballen en combinaties moet maken… Het is echt net of hij kleurenblind is, want hij speelt gewoon iedere bal naar de verkeerde kleur”, zegt Janssen.

Lof voor PSV en Van Nistelrooy

Toch gelooft hij erin dat PSV het vanavond gaat redden in de return. “In de eerste wedstrijd was PSV tegen Monaco vermoeid, maar in de eerste helft speelde de ploeg echt prima voetbal. Ik verwacht dat men nu veel fitter aan de aftrap zal verschijnen. Bovendien hebben de spelers weer een extra week met Ruud op het trainingsveld gestaan. Ik denk dat er gewoon een heel goed PSV staat dat met 3-0 gaat winnen.”

Over trainer Ruud van Nistelrooy is de oud-middenvelder tot dusver enthousiast. “Het voordeel is natuurlijk dat Van Nistelrooy alle jongens kent, want hij heeft ze vorig jaar zelf getraind. Dus hij weet precies wat hij inbrengt en dat is voor PSV gewoon heel erg gunstig.”

TIP: 16x je inleg als Guus Til vanavond minstens 2 goals maakt!

Zou jij Til vanavond wel opstellen?

  • Ja
  • Nee
149+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie