Champions League bij Unibet: do or die voor PSV

Foto: Champions League bij Unibet: do or die voor PSV

Gaat PSV de groepsfase van de Champions League halen? De Eindhovenaren hebben in ieder geval nog wel wat hordes te nemen, waaronder de eerste: AS Monaco verslaan in de derde voorronde. In het prinsdom werd het 1-1, maar nu volgt de return in de lichtstad van Nederland. Unibet verwacht spektakel!

Althans, volgens de bookmaker gaat het erom spannen. PSV krijgt namelijk een odd van 2.30 voor een overwinning, waar de Monegasken daar maar vlak achter zitten met 2.95. Een gelijkspelletje (in de reguliere speeltijd) ligt het minst voor de hand, aldus de ‘bookie’, met een quotering van 3.60.

Van Nistelrooy

Na het laatste fluitsignaal in Monaco sprak oefenmeester Ruud van Nistelrooy van een ‘teleurstellend maar terecht’ resultaat: “Je bent toch teleurgesteld dat je 1-1 speelt, maar aan de andere kant ook realistisch als je naar de tweede helft kijkt. Je merkt gewoon dat het lampje uit gaat.”


Hij stipte wat verbeterpunten aan: “Ik vond dat we te weinig met ons balbezit deden. We hadden veel mogelijkheden om verder te komen, maar de opbouw stokte steeds door fouten in de passing. En in de tweede helft moesten we overleven. We kregen kansen, maar dan zou je een onverdiende extra goal maken. En in de slotfase hebben we moeten knokken tot de laatste druppel zweet.”

Zweet

Dat gaat PSV in het Philips Stadion ongetwijfeld weer doen! En dit keer misschien wel met het gewenste resultaat… Winnen de Eindhovenaren bijvoorbeeld én houden ze de nul, dan kan dat jou 4.50 keer je inleg opleveren. Wint de Eredivisie-topclub beide helften (en waarom eigenlijk niet?), dan is dat goed voor wel 7.50 keer je inzet! En wat nou als PSV op achterstand komt (van één doelpunt) maar tóch wint? De odd die daarbij hoort is best aantrekkelijk: 10.50.

Geloof jij in een overwinning van de mannen van Van the Man met meer dan één goal (à 4.40 keer je inzet)? Of zelfs meer dan twee doelpunten (à 10 keer je inleg)? Wedopties genoeg!



Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Gaat PSV winnen?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie