‘Conflict rondom nieuwe Ajax-transfer’

Foto: ‘Conflict rondom nieuwe Ajax-transfer’

Ajax wil nog een nieuwe rechtsback aan zijn selectie toevoegen en in hun zoektocht zijn de Amsterdammers uitgekomen bij Jorge Sánchez (24 jaar oud) van Club América. Deze vleugelverdediger zou vijf miljoen euro moeten kosten.

Althans… volgens het medium Águilas Monumental doet zijn werkgever moeilijk. Vijf miljoen euro is op dit moment misschien een mooie prijs, maar er is best een kansje dat Sánchez als international van Mexico meegaat naar het wereldkampioenschap in Qatar. Dat zou zijn marktwaarde doen toenemen en daarom is het voor Club América (overigens de oude broodheer van Edson Álvarez) aantrekkelijk om te wachten. Óf Ajax moet een bod van acht miljoen euro uitbrengen, dat zou alle zorgen van de Mexicanen de wereld uit helpen.

Besluit Club América het spelletje hard te spelen, dan zou er een conflict kunnen ontstaan tussen de club en zijn speler. De bovengenoemde bron stelt namelijk dat Sánchez ongelooflijk graag naar de Johan Cruijff ArenA wil transfereren. Op dit moment zijn de verhoudingen nog goed, maar dat kan in een mum van tijd omslaan…

Santiago Arias

Overigens heeft men in onze hoofdstad ook nog een andere optie. Mike Verweij van De Telegraaf meldde eerder: “Afgelopen week is Santiago Arias aangeboden. De ex-PSV’er mag transfervrij weg bij Atlético Madrid en zijn komst zou een stunt zijn. Maar er is vanwege zijn eerdere blessureleed wat twijfel over zijn fitheid. Het lijkt erop dat Ajax liever een speler heeft die direct inzetbaar is. Net als Arias heeft Sánchez de grinta, die Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico ook brachten.”

TIP: Verdien 5 keer je inleg als Ajax van Almere City wint (oefenpotje)!

Wordt dit ruzie?

  • Hoeft helemaal niet
  • Ik denk het wel
626+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie