Quinten Timber legt keuze voor Feyenoord uit

Foto: Quinten Timber legt keuze voor Feyenoord uit

Quinten Timber draaide in de voorbije voetbaljaargang een ontzettend goed seizoen bij FC Utrecht en daarom had de multifunctionele speler nogal wat opties. Ajax en PSV bijvoorbeeld, het buitenland, maar hij koos uiteindelijk voor Feyenoord.

Bij zijn officiële presentatie in De Kuip legt hij uit waarom hij dat precies gedaan heeft: “Omdat ik nog jong ben en nog veel kan leren. Ik ga vooral op mijn gevoel af en mijn gevoel was goed bij Feyenoord.”

Daarnaast vertelt Timber dat hij vorig seizoen onder de indruk raakte van het Feyenoord van oefenmeester Arne Slot: “Ik heb Feyenoord veel gezien vorig jaar. Ze spelen leuk en aanvallend voetbal, met veel druk op de tegenstander. Dat sprak me aan. Zo wil ik het komend seizoen ook gaan doen.”

De Klassieker

Quinten én Jurriën Timber gingen op jonge leeftijd op Varkenoord voetballen in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar stapten vervolgens over naar Ajax. Nu worden de broertjes rivalen in De Klassieker… Wat vindt Jurriën daarvan? “Natuurlijk had hij het mooi gevonden als ik naar Ajax was gekomen, maar dit vindt hij ook mooi. Hij is blij voor me, net als de rest van mijn familie. Die steun van de familie heb ik ook nodig. Ik ben blij dat het rond is en dat ik kan gaan trainen bij Feyenoord. Hoe mijn moeder reageerde? Zij is vooral heel trots.”

TIP: Verdien 6 keer je inleg als Feyenoord de KNVB Beker wint!

Heeft hij een goede keuze gemaakt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
127+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie