‘Publiek in De Kuip op de banken krijgen’

Foto: ‘Publiek in De Kuip op de banken krijgen’

Oussama Idrissi rondde eerder vandaag zijn huurtransfer van Sevilla naar Feyenoord af en op de officiële clubsite van zijn nieuwe (tijdelijke) werkgever vertelt hij wat Het Legioen precies van hem mag verwachten. Mooie acties in ieder geval!

Voor de aanvaller is het een feest der herkenning in Rotterdam-Zuid, want tussen zijn vijftiende en zijn negentiende speelde hij al in de jeugdopleiding op Varkenoord: “Dan trainde je elke dag op Varkenoord, waarbij je iedere dag naar De Kuip keek. En als jeugdspeler kwam ik in het stadion ook vaak naar wedstrijden kijken. Het was altijd een doel slash droom om het eerste te halen en die kans komt uiteindelijk nu.”

Een aantal andere factoren hadden echter ook invloed op zijn beslissing: “Het is ook een feit dat dit gewoon een hele mooie club is en dat er een trainer (Arne Slot, red.) zit die aanvallend voetbal wil spelen. En dan ook nog de geweldige fans. Dat alles gaf mij het gevoel dat ik hier graag heen wilde.”

Acties

Idrissi vertelt wat Het Legioen van hem mag verwachten: “Ik ben nu 26 jaar oud, loop al wat langer mee en weet wat er gevraagd wordt in wedstrijden. En als buitenspeler maak ik graag mijn acties en krijg ik het publiek op de banken. Ik kijk nu het meeste uit naar de eerste avond in De Kuip. Ik weet hoe erg het hier kan kolken, dus ik kijk ernaar uit om samen met de fans veel doelpunten en overwinningen te vieren.”

TIP: Verdubbel je inleg als Feyenoord (al dan niet met Idrissi in de basis) van Vitesse wint in de GelreDome!

Verwacht jij veel van hem?

  • Ik wel
  • Ik niet
165+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie