‘Feyenoord zet alles op alles voor transfer’

Foto: ‘Feyenoord zet alles op alles voor transfer’

Feyenoord heeft Sebastian Szymanski binnen en de Pool (die overkomt van Dinamo Moskou) wordt hoogstwaarschijnlijk vandaag al in De Kuip gepresenteerd rond het oefenduel met Olympique Lyon. Maar de Rotterdammers zijn natuurlijk nog niet klaar op de transfermarkt.

De Mexicaanse spits Santiago Giménez is het volgende grote doelwit, aldus De Telegraaf: “De komst van deze 1.82 lange centrumspits, die al zeven interlands achter zijn naam heeft staan en zijn hoop heeft gevestigd op het WK in Qatar, is nog niet zeker. Maar de Rotterdammers doen er wel alles aan om de zoon van de vroegere Argentijnse profvoetballer Chaco Giménez (ex-Boca Juniors) naar Feyenoord te halen.”

Het Feyenoord-target zelf wil dolgraag naar Europa transfereren: “Om de fysiek sterke spits, die een heel ander type is dan Danilo, daadwerkelijk los te weken bij Cruz Azul moet Feyenoord wel miljoenen op tafel leggen. De club is niet in staat om voor een 21-jarige aanvaller een vermogen neer te tellen, maar is wel bereid te investeren in een jonge international. Lastig voor de Rotterdammers is dat Cruz Azul geen club is die het geld hard nodig heeft en de jonge spits ook niet kwijt wil. Maar de nadrukkelijke wens van Giménez om naar Feyenoord te verhuizen, kan wel bepalend worden in de onderhandelingen.”

Drie miljoen

De Rotterdammers moeten naar verluidt drie miljoen euro neerleggen voor 50 procent van de transferrechten van Giménez: “Technisch directeur Jaime Ordiales van Cruz Azul heeft bevestigd dat hij met Feyenoord in gesprek is, maar beweert dat er meerdere clubs voor Giménez hebben aangeklopt. Mogelijk is het voor Slot een voordeel dat zijn algemeen directeur Dennis te Kloese jarenlang in de top van het Mexicaanse voetbal heeft gewerkt en een belangrijke rol kan spelen om de deal voor elkaar te krijgen.”

TIP: Verdien 3.40 keer je inzet als Feyenoord van Lyon wint!

Goed doelwit?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
233+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie