‘Napoli gaat voor ‘Ajax-doelman”

Foto: ‘Napoli gaat voor ‘Ajax-doelman”

FC Barcelona is bezig aan een grote schoonmaak van de selectie. Er mag een karrevracht aan spelers uitzien naar een andere werkgever. Doelman Neto is één van die gegadigden en de Braziliaanse doelman, die ooit werd gehaald om te concurreren met Jasper Cillessen, lijkt nieuw emplooi gevonden te hebben. 

Napoli lijkt het wel te zien zitten in de ervaren Braziliaanse doelman. Neto wees onlangs een mogelijkheid om bij Celta de Vigo te gaan voetballen al af. De doelman was zowel over het sportieve als het financiële aspect niet te spreken over het voorstel van de La Liga-club. 

Neto

Mogelijk ligt zijn toekomst dus in de Serie A. Napoli heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de doelman omdat David Ospina aan Al-Nassr is verkocht. In eerste instantie leken de Italianen voor Kerlon Navas van Paris Saint-Germain te gaan, maar het lijkt nu geswitcht te zijn naar Neto. 

Ajax

Mogelijk ziet Ajax ook nog een mogelijkheid om Neto naar de Eredivisie te halen. De Amsterdammers hebben na het vertrek van André Onana naar Internazionale alleen nog Jay Gorter en de ervaren Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg als doelmannen. Hoewel het aannemelijk is dat Pasveer en Stekelenburg gaan uitmaken wie zich eerste doelman mag noemen volgend seizoen, kan een buitenkansje zoals Neto die keepersstrijd wellicht al beslissen voordat deze werkelijk uitgebroken is. 

TIP: Wint Barcelona van Rayo? Dan win jij 1.23x je inzet! 

Neto naar Ajax?

  • Ja
  • Nee
605+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie