‘Matthijs de Ligt wil naar Bayern komen’

Foto: ‘Matthijs de Ligt wil naar Bayern komen’

Bayern München werkt aan de komst van Matthijs de Ligt, dat is nu wel duidelijk. De onderhandelingen met Juventus, de werkgever van de nog altijd jonge centrumverdediger, lopen echter bepaald niet soepeltjes. CEO Oliver Kahn van Der Rekordmeister bevestigt dat er wordt gesproken.

“We hebben gesproken. Hij wil naar Bayern komen”, wordt de voormalige doelverdediger geciteerd door Voetbal International. “Maar het is lastig om een prognose af te geven. Er zullen meer gesprekken komen en dan zullen we het zien.” Op korte termijn hoeven we in ieder geval géén witte rook te verwachten, aldus Kahn.

Eerder meldde VI al over de gecompliceerde transferdeal: “Volgens Il Corriere dello Sport en La Gazzetta dello Sport is de ‘week van de waarheid’ gestart wat betreft de toekomst van De Ligt. Bayern zou willen starten met een bod van ongeveer 75 miljoen euro, waarbij de vergoeding door mogelijke bonussen nog kan oplopen tot negentig miljoen euro. In Italië en Duitsland is de verwachting dat het een langdurig ‘pokerspel’ gaat worden tussen Juventus en Bayern.”

Topsalaris

Journalisten Florian Plettenberg en Marc Behrenbeck van Sky Deutschland claimden eerder dat De Ligt zeventien tot negentien miljoen euro per seizoen zou kunnen verdienen in de Allianz Arena. Bij De Oude Dame strijkt hij ‘slechts’ acht miljoen euro per jaar op, al komen daar nog de nodige bonussen bij.

TIP: Verdien 2.60 keer je inzet als Bayern de DFB Pokal pakt!

Gaat dit door?

  • Dat verwacht ik wel
  • Denk het niet
66+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie