Martínez levert Ajax ongelooflijk bedrag op

Foto: Martínez levert Ajax ongelooflijk bedrag op

Lisandro Martínez vertrekt naar Manchester United en stellen dat Ajax het onderste uit de kan heeft gehaald voor zijn multifunctionele Argentijn is een understatement. De Amsterdammers verdienen een ongelooflijk bedrag met de verkoop van hun verdediger.

Voetbal International rept op zijn website van een ‘doldwaze zaterdag’: “Na André Onana, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller vertrekt met Lisandro Martínez de vijfde basisspeler uit de hoofdstad. Het was in de voorbije dagen allang niet meer de vraag óf de 24-jarige Argentijn naar Manchester United zou gaan, maar vooral de vraag voor hoeveel.”

En op dat gebied hebben we inmiddels duidelijkheid: “Inmiddels is duidelijk dat Ajax het onderhandelingsspel met verve heeft gevoerd. Een maand geleden begon Arsenal met een bod van 25 miljoen euro. Vandaag eindigde de jacht op Martínez met een transferbedrag van 54 miljoen euro, mogelijk oplopend tot liefst 64 miljoen. Een zeer lucratieve deal voor Ajax, aangezien de speler drie jaar geleden nog overkwam voor zeven miljoen euro van het Argentijnse Defensa y Justicia.”

Exodus

De Amsterdammers staan niet open voor nóg meer verkopen: “Met de verkoop van Martínez hoopt Ajax de exodus van basisspelers af te sluiten. Het is aannemelijk dat Nicolás Tagliafico nog vertrekt, voor hem is concrete belangstelling van Olympique Lyon, maar voor zijn positie heeft de landskampioen al het benodigde werk verricht door Owen Wijndal vast te leggen.”

TIP: Verdien 6.90 keer je inleg als Ajax gelijkspeelt tegen Fortuna Sittard!

64 miljoen?

  • Dat is de hoofdprijs
  • Dat is níét de hoofdprijs
351+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie