Bergwijn zorgt voor vreugde bij Nouri-familie: ‘Abdelhak was superblij’

Foto: Bergwijn zorgt voor vreugde bij Nouri-familie: ‘Abdelhak was superblij’

Steven Bergwijn gaat vrijdag 8 juli zijn handtekening zetten onder een vijfjarige verbintenis bij Ajax meldt De Telegraaf. Precies vijf jaar geleden nadat zijn boezemvriend Abdelhak Nouri werd overvallen door verschrikkelijk leed, waardoor de Ajax-parel zijn voetbalcarrière in één klap tot een abrupt einde zag komen. 

Mohammed Nouri, zegt in De Telegraaf verguld te zijn met de transfer. De datum zorgt natuurlijk voor een dubbel gevoel. Maar we zijn supertrots op Stevie en blij voor Ajax, voor hem en voor ons.” De oudere broer van Appie zal ook bij de ondertekening aanwezig zijn. “Stevie en Appie hebben vanaf hun zesde tot hun dertiende samen in de jeugdopleiding van Ajax gevoetbald en zijn echt broers van elkaar, zoals hij ook mijn broer is.”

Overstap naar PSV

Bergwijn maakte op zijn dertiende de overstap naar PSV, wat volgens Mohammed wel even aankwam bij Appie. Appie zat daarmee en wilde niet dat Stevie wegging. Ze hadden een klik. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Uiteindelijk denk ik dat het geen slechte keuze van Steven is geweest naar PSV te gaan, want iedereen ziet hoe ver hij is gekomen en hoe goed hij is geworden.”

Bergwijn verklapte zijn transfer naar Ajax als eerste aan Nouri, die volgens Mohammed superblij reageerde. “Terwijl Stevie sprak en allerlei leuke dingen vertelde, verscheen er een grote glimlach op het gezicht van Appie.”

TIP: Stunt Fortuna Sittard tegen Ajax in de seizoensouverture? Pak 12x je inzet!

Gaat Bergwijn slagen in Amsterdam?

  • Ja
  • Nee
251+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie