‘Leeds United wil naast Sinisterra ook Gakpo halen’

Foto: ‘Leeds United wil naast Sinisterra ook Gakpo halen’

Leeds United wil na Luis Sinisterra ook nog altijd Cody Gakpo naar Elland Road halen. Volgens The Express wil Victor Orta, de Spaans technisch directeur van Leeds, ook nog een poging wagen om Gakpo naar de Premier League te halen.

Volgens voetbaljournalist Ryan Taylor kan Gakpo gezien worden als de perfecte opvolger van Raphinha. De Braziliaanse vleugelspeler gaat Leeds deze zomer naar alle waarschijnlijkheid verlaten en Taylor denkt dat de rechtsbenige Gakpo perfect de positie van de huidige linksbuiten kan invullen bij de Premier League-club. Daarnaast ziet Taylor in het duo Sinisterra en Gakpo een geweldig aanvalsduo, dat fraaie statistieken kan overleggen. Wel zal Leeds minimaal een transfersom van veertig miljoen euro moeten betalen voor Gakpo. Voor Sinisterra moeten de Engelsen ook al minstens 25 miljoen euro aftikken.

Gakpo sluit vertrek niet uit

Gakpo liet zich eerder voor de camera’s van ESPN nog niet uit over een transfer, maar sloot een vertrek bij PSV ook niet uit. “Ik moet alles op een rijtje zetten en vervolgens kiezen wat het beste is voor mijn ontwikkeling. Hoe eerder dat is gebeurd, hoe beter voor alle partijen.” Hij heeft nog geen beslissing genomen. Waar gaat hij zijn keuze uiteindelijk op baseren? “Wat een club te bieden heeft, mijn kansen voor het WK en waar ik me het beste kan ontwikkelen. Dat is het belangrijkste.”

Zelf ontkende Gakpo in ieder geval dat Leeds United zijn volgende bestemming wordt. “Er speelt wel genoeg. Leeds United heeft wel contact gezocht met mijn zaakwaarnemer, maar verder is daar ook niet echt iets uitgekomen.”

TIP: Wint Leeds United het openingsduel van Wolverhampton? De odd is 2.22!

Is Gakpo beter af bij PSV of bij Leeds United?

  • PSV
  • Leeds United
231+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie