Ten Hag en Schreuder whatsappen wat af

Foto: Ten Hag en Schreuder whatsappen wat af

Erik ten Hag en Alfred Schreuder werkten eerder samen in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax en nu is de één de opvolger van de ander. De beide heren onderhouden nog altijd een bijzonder goed contact, onthult de nieuwe trainer van de Amsterdammers in gesprek met De Telegraaf.

“Wat ik belangrijk vind, is dat ik hem soms even kan bellen”, vertelt Schreuder. “Die band hebben we ook altijd gehad.”

Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? “Na mijn verrassende vertrek bij Hoffenheim belde hij me ook op om te vragen wat er was gebeurd. En nadat hij kampioen werd, heb ik hem een bericht gestuurd, zoals hij ook deed toen ik naar FC Barcelona en Club Brugge ging. Nee, over Ajax hoef ik geen informatie, omdat ik veel mensen hier ken en sommige dingen vooral zelf wil ervaren. Dan krijg ik er een gevoel bij.”

Winnende cultuur

Schreuder vindt dat zijn voorganger uitstekend werk heeft verricht in onze hoofdstad: “Uiteindelijk gaat het bij Ajax altijd om winnen. Erik heeft gelijk als hij zegt dat hij er hier in alles een winnende cultuur van heeft gemaakt. Zijn kwaliteit is de lat overal hoog te leggen en dan boek je de successen die hij heeft voortgebracht. Ik wil hetzelfde behalen. Sommige dingen zal ik op mijn eigen manier doen. Maar in principe probeer ik elke prijs te winnen, want uiteindelijk gaat het daar om in het voetbal.”

TIP: Verdien 1.90 keer je inleg als Seattle Sounders van CF Montreal wint!

Heerst er bij Ajax een winnende cultuur?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie